Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не земете го Франк, нема потреба да ти менувам мислење. Ќе направите иста грешка како ние со Мојс.Thomas Frank > De zerbi
Change my mind.
Нз шо е толку хајпов околу Де Зерби, Брајтон играше добар, да не речам исти фудбал и пред него.
А иначе со Де Зерби ќе се борат за титулиНе не земете го Франк, нема потреба да ти менувам мислење. Ќе направите иста грешка како ние со Мојс.![]()
И он е цреп али Франк е ептен утепан.А иначе со Де Зерби ќе се борат за титули
Мене лично Нагелсман ми е желба.
Па не му беше на Нагелсман промашај Баерн, туку на Баерн му беше промашај што го испуштија за да го донесат она тркалото, испадна од секаде, арно Дортмунд им ја поклони титулата во Бундес.И он е цреп али Франк е ептен утрпан.
За Нагелсман немам мислење додека не менаџира голем клуб, тоа у Баерн му беше промашај.
Сакав да кажам дека само му беше губење време фијаското со Баерн.Па не му беше на Нагелсман промашај Баерн, туку на Баерн му беше промашај што го испуштија за да го донесат она тркалото, испадна од секаде, арно Дортмунд им ја поклони титулата во Бундес.
Далеку подобра опција им беше да го остават Нагелсман, во ЛШ стоеа доста добро.
Ten Hag neka go zemat, ke procvetaat.Следи тежок период за Ливерпул ако назначат некој од Де Зерби или Аморим. Со сигурност може да им посакам " добредојдовте" на средина на табела.![]()
Од повредиве не може да втаса да направи тактичка измена хахаOdma bi go izvadil Longstaff...