NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Kakov debil e Marej covece... Pa dvata saata ti se bezmalku sihronizirani na 24 sekundi, ti ides sutiras na 5 sekundi do kraj...

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Само одбраната и борбеноста е за почит кај Мавс денес , другово ептен на мускули го извадоа Дончич и Кајри. Какви прелесни зицери утињаа останативе, Клебер тројки у клач моменти шутира. :facepalm:

Тешка утакмица, али Јокич 6/16 и Муреј 7/20 шут....ова не се дешава секој ден.

Лука е ненормален али премногу форсира на моменти и он и Кајри, многу лоши шутеви имаат, у плеј оф тешко дека ќе поминат и прва рунда ако играат вака hero ball цело време.

Една утакмица ќе ја тепаш вака али 4ри....

Ова ноч није била мој дан, за Нагетс.
А Кајри кога е во Uncle Drew mode никој не го запира. Полухорог од преку 6 метри додека е чуван од Јокиќ... Ова ни Вембањама не го бранеше.
Ај бе нека се стопли да си ги носам Маверикс шорцевите цело време :)

Тешка утакмица, али Јокич 6/16 и Муреј 7/20 шут....ова не се дешава секој ден.

Лука е ненормален али премногу форсира на моменти и он и Кајри, многу лоши шутеви имаат, у плеј оф тешко дека ќе поминат и прва рунда ако играат вака hero ball цело време.

Една утакмица ќе ја тепаш вака али 4ри....
Па мислам дека шутот на Јокиќ не е случајно таков каков што беше, им изиграа добра одбрана, чудо е и како се вратија на крај.
Автоматски споено мислење:

Заморни се веќе овие статистики, прв играч со ова, прв играч со она. И не зборам само за Вемби, истото е и со Лука, Џокерот итн, итн...

Заморни се веќе овие статистики, прв играч со ова, прв играч со она. И не зборам само за Вемби, истото е и со Лука, Џокерот итн, итн...
19 годишно руки во Нба многу блиску до quadruple-double и тоа како е импресивно.

И 33/15/7/7 со 50% од поле за 36 минути е дефинитивно импресивно.

Колку играчи во НБА можат да го направат ова?

Se smena igrata se primetuva, pomalku poeni stavaat site ekipi... i toa prilicno.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom