DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.573
- Поени од реакции
- 4.569
ROMA ROMA ROMA
Јас ставав слики и кога бевме пата-пата тука со бодовите, Сладоледов од кога се изрезили со тој пост го снема од темава, ма да добро има оправдание ќе се вади на децата дома.Глеај го шикиреа, македонски политичар, ко таче и заев се со сладоледот. Овој едниов ветуе скудето, другиов глеа дека ептен ја посрале става слики од голи жени, да ни оди крвта на друго место.![]()
Баш напротив новите засилувања освен Чуквуезе воопшто не се лоши. Сите имаат добро перформанси. Проблем се играчите што беа тука. Сите се лоши сезонава целосната одбрана на чело со Мајк кој игра како си мозочен удар.Конечно табелава има реален приказ за сезонава. Тоа што го изигра јувентус у првиов дел од сезонава беше над нивните можности, имаа доза среќа, тимот солидно изгледаше у одбрана, нападот цела година им е килав, ама се вадеа на бинарни резултати и победи у 95 минута. милан исто така играта им е разочарувачка, освен пулишич мислам скроз ги промашија трансфериве, особено чуквуезе. Окафор премалку шанса добива за да го дискутираме и сметаме за феил, реално има надеж за него. Мртва трка за второ до крај, но лично за мене поинтересно ќе биде да се гледа трката за 4то место меѓу Болоња, Рома и Аталанта.
“Воопшто не се лоши” е тоа што ја прави разликата од 15+ поени меѓу прв и втор. Не се лоши, ама немаат импакт како Пулишич, или рецимо Маркус Турам у Интер. Реално, јас не гледам дека Адли рецимо некогаш ќе биде капацитет за Милан. Рајндерс, можда. Али да, се сложувам 100% дека има доста голем пад во дел од играчите кои беа битни прошливе сезони. Мајк, можда и Томори, Леао не е на нивото, небитно дали е до него или тренерска визија, едноставно не доставува.Баш напротив новите засилувања освен Чуквуезе воопшто не се лоши. Сите имаат добро перформанси. Проблем се играчите што беа тука. Сите се лоши сезонава целосната одбрана на чело со Мајк кој игра како си мозочен удар.
Има доста фактори за тоа што сме на -16 моментално ама исто така овој Интер игра нереално добро и има нереално добри резултати и целата сезона ја помина без некои големи резултатски кризи или пак кризи од повреди и затоа на крај ќе бидат убедливо први.“Воопшто не се лоши” е тоа што ја прави разликата од 15+ поени меѓу прв и втор. Не се лоши, ама немаат импакт како Пулишич, или рецимо Маркус Турам у Интер. Реално, јас не гледам дека Адли рецимо некогаш ќе биде капацитет за Милан. Рајндерс, можда. Али да, се сложувам 100% дека има доста голем пад во дел од играчите кои беа битни прошливе сезони. Мајк, можда и Томори, Леао не е на нивото, небитно дали е до него или тренерска визија, едноставно не доставува.
Ќе биде голем удар и за него, каде ќе оди, не знае уста да отвори на англиски, ќе треба да шутира и да гризе шишиња покрај аут линија за да пренесе порака на играчите. Нека седи неколку години, нека плати дома да му доаѓа тутор за англиски и кога ќе може да изговори Run you Motherfuckers, Run... тогаш ќе биде подготвен за надвор.Башка Инзаги според мене е у топ 5 у свет, ако случајно си отиде летоска ќе биде голем удар за тимот.
Може да не се снајде надвор да, Анчелоти изгледаше како пред пензија у Евертон за после тоа да освои ЛШ.Ќе биде голем удар и за него, каде ќе оди, не знае уста да отвори на англиски, ќе треба да шутира и да гризе шишиња покрај аут линија за да пренесе порака на играчите. Нека седи неколку години, нека плати дома да му доаѓа тутор за англиски и кога ќе може да изговори Run you Motherfuckers, Run... тогаш ќе биде подготвен за надвор.