Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Не работи ни Фејсбук ни Инстаграм, ни Месинџер. Од Месинџер и Фејсбук ме одлогира на телефон.

А јас пак си го заборавив пасвордот на Фејсбук и многупати пробував никако да го сменам :facepalm:

фб дојде ама инста уште го држат на царина :)

Се,среди, се врати се во нормала.

Е сега знае некој како да сменам пасворд? Го заборавив стариот пасворд.
Пробувам со опција код да ми стигне на мејл но кодот никако да го прифати а не може ни со телефонски број.

Се,среди, се врати се во нормала.

Е сега знае некој како да сменам пасворд? Го заборавив стариот пасворд.
Пробувам со опција код да ми стигне на мејл но кодот никако да го прифати а не може ни со телефонски број.
Батали, полесно ти е нов профил да си направиш.

Батали, полесно ти е нов профил да си направиш.
И најлесно е ова да го пишеш :D

Не сакам нов профил. Кој ќе се замара со нов профил пак да ги прифаќа некој пријатели, профили од луѓе од фамилија.

И најлесно е ова да го пишеш :D

Не сакам нов профил. Кој ќе се замара со нов профил пак да ги прифаќа некој пријатели, профили од луѓе од фамилија.
Мене на СМС не ми стигнуваше ми стигна на меил и го средив... Пробај има повеќе опции еднаш ми се појави како опција кодот да ми стигне на Whatsapp. Пробај resend code и почекај неколку секунди на Gmail стасува без проблем кај мене.

Мене на СМС не ми стигнуваше ми стигна на меил и го средив... Пробај има повеќе опции еднаш ми се појави како опција кодот да ми стигне на Whatsapp. Пробај resend code и почекај неколку секунди на Gmail стасува без проблем кај мене.
Ми стига код ама не може кодот да го прифати, или па кодот ми стига на Фејсбук и ќе го прифати ама да смебам пасворд никако не може даца порака нешто дека опцијата не може да се користи.

Телефонски број нешто не ми прифаќа.

Ќе пробам преку компјутер дали ќе успеам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom