- Член од
- 3 јуни 2022
- Мислења
- 1.777
- Поени од реакции
- 4.311
Рома сосема друг тим со Де Роси, во прав момент направија смена и ја спасија сезоната. Поарно они во ЛШ отколку умрени тимови како Аталанта и Болоња
Болоња умрени… ок. Стварно е форум и секој може да каже што мисли, ама имајте милостРома сосема друг тим со Де Роси, во прав момент направија смена и ја спасија сезоната. Поарно они во ЛШ отколку умрени тимови како Аталанта и Болоња
Да само Рома е клуб на стаклени нозе. Нема никаков план за иднина нити има играчи што ќе ја носат играта наредните години нити има пари да купи такви. Ова е моментална состојба која ја носи добрата игра на дибала со лукаку, плус мотивацијата и свежиот дух што го внесе тренеров за што може да му се честита.Рома сосема друг тим со Де Роси, во прав момент направија смена и ја спасија сезоната. Поарно они во ЛШ отколку умрени тимови како Аталанта и Болоња
Bas mi e milo sto taka go jadea, da vidat i oni kako e da ne postues fairplay... KARMA!Realno,sudijata malce izgubi kontrola nad igracite ama si odsudi sprema pravilata. Vo situacijata so Pelegrini/Pulisic on nemase drug izbor poso neli fer plejot e nepisano pravilo,ama nikoj ne te prisuluva da go izpostuvas,Pelegrini trebase da ja ispuca topkata vo aut i gotovo. Pulisic mozda ne primetil deka lezi igrac.
Marusic verojatno mu ima opcueno.
Дуел до смрт со Давиде Никола од Емполи и да ја решат еднаш засекогаш. Лузерот не смее да оди во Серија А пакШто не кажете дека тренерскиот маг Давиде Балардини се врати во Серија А?Нека им е честито испаѓањето од лига на Сасуоло
Па умрени се, Болоња е ебате, следната сезона може да испаднат. Што фајде од вакви клуботи да ти играат у Европа, освен да те посрамотат друго ништо не можат да напраат. Како оверачивери у лига е интересно да се појавуваат вакви екипи, ама за надвор нема што да бараат.Болоња умрени… ок. Стварно е форум и секој може да каже што мисли, ама имајте милост![]()
Пошо иначе нели Рома ќе отиде и ќе хара низ ЛШ…. Лошото кај вакви екипи е што летово ќе го распродадат ростерот и следна сезона ќе се бледа сенка на тоа што се годинава, а годинава со играта заслужуваат да идат у европа, ЛШ/ЛЕ сеедно.Па умрени се, Болоња е ебате, следната сезона може да испаднат. Што фајде од вакви клуботи да ти играат у Европа, освен да те посрамотат друго ништо не можат да напраат. Како оверачивери у лига е интересно да се појавуваат вакви екипи, ама за надвор нема што да бараат.
Па може нема да хара, ама Рома е искусна екипа и знае да игра у Европа, не заебавај да ги споредуваш Рома и Болоња. Така англичаните се лупаат у груди со екипи ко Вест Хем, Астон Вила, Брајтон и слични боза екипи што у Европа не знаат кај им тераат.Пошо иначе нели Рома ќе отиде и ќе хара низ ЛШ…. Лошото кај вакви екипи е што летово ќе го распродадат ростерот и следна сезона ќе се бледа сенка на тоа што се годинава, а годинава со играта заслужуваат да идат у европа, ЛШ/ЛЕ сеедно.
Рома достојно игра во Европа..последниот настап беше полуфинале во ЛШ за Рома додека пак само Интер е чекор напред со финале..Пошо иначе нели Рома ќе отиде и ќе хара низ ЛШ…. Лошото кај вакви екипи е што летово ќе го распродадат ростерот и следна сезона ќе се бледа сенка на тоа што се годинава, а годинава со играта заслужуваат да идат у европа, ЛШ/ЛЕ сеедно.
Буквално никој не го кажа ова, ама добар обид.Кајгана форум експерстс strike again
Рома што ја отфрли Барселона со Меси пред неколку сезони у ЛШ била на исто рамниште со Болоња и Аталанта![]()