Дневна доза сеир!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Марија маа. Нели емо беше... бреј ама си превртлива со ова музикава.

Инаку ова е одвратно, после пола минута исклучив.

Aбе не го најдех јас другарка ми ми прати линко :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182

Сами си го бараа
Тројца во автомобил. Двајца белци, еден црнец. Белото мнозинство одлучува да ја пушти "Come on Eileen," без разлика на желбата на третиот гостин. Песната почнува и токму пред рефренот, црнецот повеќе не може да додржи.

превземено од он нет

http://youtube.com/watch?v=R8S-ew85xvk

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Би сакал да ви го претставам новиот талент на Македонската музичка сцена, инаку се работи за надежен хармоникаш ама треба да го знаете типот за комплетно да ја доловите точката.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.800
Поени од реакции
5.571

колекција сите најдобри смеења(најчудни) падови,киксови и друго!Изгледајте го целиот,може од почеток ќе ви здодеат бебињата како се газат од смеење али од четвртата минута ќе видите како една женска седи пред интернет и се смее на еден многу чуден начин.После следува некакви смешни падови на луѓето,киксови нивни и што уште не...Изгледајте го клипов,верувајте ми,нема да зажалите

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003

колекција сите најдобри смеења(најчудни) падови,киксови и друго!Изгледајте го целиот,може од почеток ќе ви здодеат бебињата како се газат од смеење али од четвртата минута ќе видите како една женска седи пред интернет и се смее на еден многу чуден начин.После следува некакви смешни падови на луѓето,киксови нивни и што уште не...Изгледајте го клипов,верувајте ми,нема да зажалите

Lollllllll:vozbud: .......:pos: zenskata kaj 4-ta min. e :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Kanal 5 - novogodishen remet

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ќе му речев стоп на камерманот,али пошто беше во живо.. најверјатно на шутеви би ги дигнал ко што скокаат..на волеј !

Kajgana Shop

На врв Bottom