Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ај биди малце корисен и распрашај се таму дали е ова вистина

Прегледај го приврзокот 405966
БНТ, која продуцира серијава, официјално ја објави. Така вистина е. Ќе го емитуваат следната година.

15:39, 06.02.2024
https://bnt.bg/news/-pod-prikritie-s-nov-shesti-sezon-po-bnt-325657news.html
Автоматски споено мислење:

Билалов ке учествува ли во продуцирањето? На Threads пред некое време најави дека ке прави серија, сигурно мислеше на ова?
Како и да е, среќен сум што пак ке може да ја гледаме
Според оно што беше речено на прес-конференцијата, учеството на Билалов во улогата на Јаро и Маријан Велев-Куката е сигурно.Ќе бидат вклучени и некои од другите главни ликови, но не беше јасно кој точно.Но, друг актер - Јулијан Вергов - влегува во главната улога, како и нови ликови.
Шестата сезона ќе биде сосема нова приказна и поинаква географски - ќе се снима во Софија и нејзината околина, покрај Црното Море, како и во Франкфурт и Малта.

Последно уредено:
Има неколку луѓе тука на кои што безусловно им верувам и кога ќе предложат нешто за мене е исклесано во камен и мора да го изгледам што побрзо. Сепак, морам да признам дека ова ми промакнало низ прсти, иако кога ќе пребараш на срч излегуваат 1567 постови од @wot со препораки и топ 10 листи во кои ја вклучува серијава. Морам да ти се извинам Вот, што сепак не сум ја сфатил препораката сериознo сѐ досега, и криво ми е што не се сретнав со ова ремек дело порано.

Veep. :love:

Има неколку луѓе тука на кои што безусловно им верувам и кога ќе предложат нешто за мене е исклесано во камен и мора да го изгледам што побрзо. Сепак, морам да признам дека ова ми промакнало низ прсти, иако кога ќе пребараш на срч излегуваат 1567 постови од @wot со препораки и топ 10 листи во кои ја вклучува серијава. Морам да ти се извинам Вот, што сепак не сум ја сфатил препораката сериознo сѐ досега, и криво ми е што не се сретнав со ова ремек дело порано.

Veep. :love:

IMG_2802.png

Ke pocnuvam da veruvam vo kosmicki energii Dzimi. Vcera bas ja pustiv izgledav pet epizodi. Mi pocina maceto u sreda i ne mozam da se soberam pa barav nesto tolku kvalitetno sto ke uspee malku da mi rascisti misli. Gusni ja tvojata krznena topka i uzivajte vo Veep, stanuva samo podobra i podobra. Mi stana tolku iconic ulogata na Julija sto posle koga gledav Seinfield bev eh.

Ова има потенцијал да биде или многу епско добро или тешко срање, во зависност од тоа дали целта ќе им биде bullshit woke пропаганда или стварно да направат нешто добро.
@Björn нема изворен материјал за ова така, ќе треба сами да смислуваат?

Сигурно се сеќавате на Heartbreak High австралиската серија што се емитуваше на А1 на почетокот на 2000. Кај нас преведена како „Училиште Скршени срца“. Ја има цела на Netflix. Плус - Netflix лани направиле рибут на серијата - нормално, истото училиште, нови ликови. Ја почнав денеска - woke as hell е, плус за разлика од тогаш кога училиштето беше во главна улога и имаше многу моменти од школските клупи и како учениците се справуваат и со училишните проблеми, сега е се насочено кон „проблемите“ надвор од училиштето - секс, секс, секс и само секс! Ама некако ме заскокотка да и седнам пак на старата серија - секако таа ја немам гледано интегрално цела, туку тоа што сум начекал на телевизија. А кога успеав Beverly Hills 90210 со преку 300 епизоди да ја завршам, ова ќе биде лесен плен.

Сигурно се сеќавате на Heartbreak High австралиската серија што се емитуваше на А1 на почетокот на 2000. Кај нас преведена како „Училиште Скршени срца“. Ја има цела на Netflix. Плус - Netflix лани направиле рибут на серијата - нормално, истото училиште, нови ликови. Ја почнав денеска - woke as hell е, плус за разлика од тогаш кога училиштето беше во главна улога и имаше многу моменти од школските клупи и како учениците се справуваат и со училишните проблеми, сега е се насочено кон „проблемите“ надвор од училиштето - секс, секс, секс и само секс! Ама некако ме заскокотка да и седнам пак на старата серија - секако таа ја немам гледано интегрално цела, туку тоа што сум начекал на телевизија. А кога успеав Beverly Hills 90210 со преку 300 епизоди да ја завршам, ова ќе биде лесен плен.
Ја глеав цела серија и мислам дека последните епизоди не ги догледав. Исто болка во душата ми е што ја пропуштив епизодата кога умре тој младиот (не ми текнува како се викаше).

Daredevil ја бива од Марвел бе?
Ozark ја завршивме со женава, топ ни легна. Сега бараме некоја друга.

Сега разбирам дека на Нетфликс излегла серија за Александар Македонски. Некој нешто?

Сега разбирам дека на Нетфликс излегла серија за Александар Македонски. Некој нешто?

Немам гледано, ама видов негде дека уште од старт кур у гз јадел. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom