Бет!Незнаев дека Yellostone e толку мрдната серија се си мислев некоја сапуница, нз кој е помрднат дал Рип или Кејси
Има неколку луѓе тука на кои што безусловно им верувам и кога ќе предложат нешто за мене е исклесано во камен и мора да го изгледам што побрзо. Сепак, морам да признам дека ова ми промакнало низ прсти, иако кога ќе пребараш на срч излегуваат 1567 постови од @wot со препораки и топ 10 листи во кои ја вклучува серијава. Морам да ти се извинам Вот, што сепак не сум ја сфатил препораката сериознo сѐ досега, и криво ми е што не се сретнав со ова ремек дело порано.
Veep.
Ја глеав цела серија и мислам дека последните епизоди не ги догледав. Исто болка во душата ми е што ја пропуштив епизодата кога умре тој младиот (не ми текнува како се викаше).Сигурно се сеќавате на Heartbreak High австралиската серија што се емитуваше на А1 на почетокот на 2000. Кај нас преведена како „Училиште Скршени срца“. Ја има цела на Netflix. Плус - Netflix лани направиле рибут на серијата - нормално, истото училиште, нови ликови. Ја почнав денеска - woke as hell е, плус за разлика од тогаш кога училиштето беше во главна улога и имаше многу моменти од школските клупи и како учениците се справуваат и со училишните проблеми, сега е се насочено кон „проблемите“ надвор од училиштето - секс, секс, секс и само секс! Ама некако ме заскокотка да и седнам пак на старата серија - секако таа ја немам гледано интегрално цела, туку тоа што сум начекал на телевизија. А кога успеав Beverly Hills 90210 со преку 300 епизоди да ја завршам, ова ќе биде лесен плен.
Почнувај ја не се мисли.Daredevil ја бива од Марвел бе?
Ozark ја завршивме со женава, топ ни легна. Сега бараме некоја друга.
Немам гледано, ама видов негде дека уште од старт кур у гз јадел.Сега разбирам дека на Нетфликс излегла серија за Александар Македонски. Некој нешто?
S01E38 ја имаш на Netflix.Исто болка во душата ми е што ја пропуштив епизодата кога умре тој младиот (не ми текнува како се викаше).
До 4-та епизода стасав и видов дека е откажана. Ми се ееба филмот скроз.Почнувај ја не се мисли.
Тие три сезони ги правеше Нетфликс сега Марвел снима со истите актери но мислам дека нема да биде директно продолжение на таа серија.До 4-та епизода стасав и видов дека е откажана. Ми се ееба филмот скроз.
Немам нетфликс, ќе пробам по торенти да ја барам.S01E38 ја имаш на Netflix.
Ник.