Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.227
- Поени од реакции
- 14.561
Така е, кога немаш како обвини го другиот дека гледа на флешскорГоре нагласив, многу е лошо човек кога не гледа фудбал а кажува статистики од флешскор.
Кои се тие 10 киксови и како ги броиш?Од 15 утакмици има минимум 10 кикса
Errors leading to goal сезонава има 2, исто колку Алисон на пример кој е класа голман нели.
Тоа што ти не го гледаш не значи дека и другите не го гледаат.нема ниту еден неутрален фан да каже дека е апгрејд на Рамс.
Слободно прочитај анализи од луѓе што го разбираат спортот и ќе видиш кој повеќе има влијание на играта.
И тоа убаво објаснето со слики, видеа и све со ред.
Ме заболе курот мене за неутрални фанови, или рандом фанови на Арсенал што ќе кажат.
Подобар во што? Одбрани рефлексни? Пас игра? Нафрлени топки?Статистички може да извадиш дека е подобар и од Мартинез ама тоа знаиш дека не е така.
Може Мартинез е подобар во Вила, кај нас на пример за нашата игра хејтот што ќе го јадеше Мартинез ќе беше огромен.
Си се фатил како слеп за стап за одбраните, киксовите бла бла, а не ја гледаш целокупната игра, ама океј.
Лено е подобар shot-stopper од Рамсдејл, па како изгуби место?
Хендерсон беше најдобар голман у Шефилд, сите се палеа на него колку бранел wow, навијачите на манчестер го сакаа назад и што се случи?
Не е битно само да брани голманот во модерен фудбал.
За нашиот тим во моментов Раја е подобар од Мартинез.
Едерсон не е 190, а нити Рамсдејл.Инаку кажи ми во премиер лигата класа голман што бил низок???
Чех, Едерсон, Шмајхел, Де Геа, Ван Дер Сар, Куртоа, Симан, Леман и ред други не ми текнуваат, eден нема под 190.
Автоматски споено мислење:
Апсолутно, се бара само жртвено јагне.Изгледа брзо се забораваат киксовите на Рамсдејл од лани.
Ете Хаверц е подобар сега, и идеме на Раја, евентуало Нкетиа.
Никако нема да кажеме дека Сака беше дрво едно 2 месеци, Мартинели не постоеше, целиот напад беше ужас, Зинченко уште не е опраен.
Битно Раја е 183, и не можел да фати две нафрлени топки, најголемиот проблем тоа е.