Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Nikogas ne mi bilo podosadno na film od Martin negoli posledniov.

Tri ipol saati, nikakvo otkritie, nikakva vozbuda, ramno celo vreme.

Edinstveno Leo mi bese zanimliv vo ulogata na tapco, so muce nadole cel film.
Onaa Lily potapa uloga zdravje, t.e ironicno kazano ovde, ne mrdna od tazna, anemicna, so podocnaci, eden krik so ispusti edvaj ednas, so site desavki so I se desavaa.

Mnogu mlitavo za edna vakva tematika.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.327
Поени од реакции
43.109
Карл беше легенда, Роки, Предатор, Хепи Гилмор. Многу легедарни улоги. Иако мислам дека можеше и боље од тоа.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.432
The Greatest Night in Pop (2024)

Цел документарец за една песничка снимена од полноќ до 6 сабајле, од најголемите имиња на музичката поп-сцена во средината на 80-те. Оваа песничка:

Топло филмче за 40-на музичари кои го оставаат егото пред влезната врата и иако изморени, работат и се дружат до утрото за хуманитарна кауза. Во 80-те овие работи беа вистински, неполитизирани, денес сето ова би било поинаку и каузата веројатно би била погрешна.
Е ова било поп сцена а не денешната со Дуи Липи, Ед Ширани, Тејлор Свифт и њима слични.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
KOj go ima gledano bozji Oklop so jeaki chaen 1986 neznaev deka e snimen vo jugoslavia potocno hrvatska slovenia zamokot

kade jeki chan imase najgolema nesrejka

isto ima i mapa za kanter de_castle
i vo serijata witcher

Последно уредено:
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Поглуп филм на Статман како пчелар... неам видено, 6,7 оценка има, че се обесам на квака.
Мене ми беше добар сам против сите, вие што сте љубители на трансгендери не е за вас, прескокнете го,

Член од
26 јануари 2020
Мислења
984
Поени од реакции
1.278
Мене ми беше добар сам против сите, вие што сте љубители на трансгендери не е за вас, прескокнете го,
Шо тресиш глупости, се лупаш во гради и мислиш си некој алфа мужјак, а максимум шо прајш е веројатно пијаш кило ракија и ги тепаш по дома сите постари лица.

Да се вратиме на темата, Џон Вик пример или Господин Никој се прејаки филмој овој беше стварно надвор од сите граници на фантазијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom