МојДДВ - проект за поврат на ДДВ кај граѓаните

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.458
Поени од реакции
58.857
Ти тука не тролаш сите очигледно. Колку ти е поврат на ддв од таа сметка, 10 денари?
drugar ti ako si rokfeler i vo edna nedela pomina 4 stadioni vo anglija nie ne sme na taa para ne treba ni da ja otvaras temava pozzz
gi potcenuete parite c c c

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.673
Поени од реакции
8.102
Колку сакате може курташак да играте со мене и зезајте се, пишувајте дека сум глуп. Мене ме нервира зошто и наједноставното да биде искомплицирано.

Пишав не е до парите но ете пример утре ќе ми текне да купам фрижидер или телевизор па повеќе ќе се поврат ДДВ , ќе биде тогаш до парите а сметката испадне и тогаш не добро испринтана . Зошто мора секој за такви сметки во УЈП да иде кога можеле да поедностават со уште некоја друга опција на вчитување на сметката во аплукацијата.

Глупа држава.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.390
Поени од реакции
4.352
Колку сакате може курташак да играте со мене и зезајте се, пишувајте дека сум глуп. Мене ме нервира зошто и наједноставното да биде искомплицирано.

Пишав не е до парите но ете пример утре ќе ми текне да купам фрижидер или телевизор па повеќе ќе се поврат ДДВ , ќе биде тогаш до парите а сметката испадне и тогаш не добро испринтана . Зошто мора секој за такви сметки во УЈП да иде кога можеле да поедностават со уште некоја друга опција на вчитување на сметката во аплукацијата.

Глупа држава.
Добро и, ќе купиш фрижидер, ќе земеш 200 денари поврат. И? Не ја гледам поентата. Времето потрошено на нервозите за УЈП да го насочеше кон учење на некоја вештина, работење втора работа или правење услуга на некого за пари, ќе ти донесеше многу повеќе од тие 700 денари месечно што ги чекаш.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.655
Добро и, ќе купиш фрижидер, ќе земеш 200 денари поврат. И? Не ја гледам поентата. Времето потрошено на нервозите за УЈП да го насочеше кон учење на некоја вештина, работење втора работа или правење услуга на некого за пари, ќе ти донесеше многу повеќе од тие 700 денари месечно што ги чекаш.
Лесно ти е тебе, те спонзорираа и го шеташ цел свет. Ела скенирај сметке да те видам.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.354
Поени од реакции
38.601
Добро и, ќе купиш фрижидер, ќе земеш 200 денари поврат. И? Не ја гледам поентата.
Не ја гледаш поентата оти имаш.

Следен совет ќе ви биде да научи програмирање и да бара работа на сајтови како фриленсер.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.390
Поени од реакции
4.352
Не ја гледаш поентата оти имаш.

Следен совет ќе ви биде да научи програмирање и да бара работа на сајтови како фриленсер.
Па имам, господ ми ги дал парите? Може и тој, а и секој да има, ако се насочи правилно да размислува и повеќе дс работи.

Ни јас немам многу, но се трудам да најдам начин да заработам, наместо да се молам да ми се скенира сметката, па да се нервирам ако не работи.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.155
Поени од реакции
10.154
Па имам, господ ми ги дал парите? Може и тој, а и секој да има, ако се насочи правилно да размислува и повеќе дс работи.

Ни јас немам многу, но се трудам да најдам начин да заработам, наместо да се молам да ми се скенира сметката, па да се нервирам ако не работи.
Зошто не скенираш и ти фискални с-ки?
Барем давај ги на некој.
...инаку, скенираат и богатите....не фрла никој сметка.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.354
Поени од реакции
38.601

Те разбирам, али не е темата за тоа. Дечкото побара совет како да скенира оштетена фискална, не совет за кариера.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.816
Поени од реакции
21.440
Зошто не скенираш и ти фискални с-ки?
Барем давај ги на некој.
...инаку, скенираат и богатите....не фрла никој сметка.
Ја фрљам и не скенирам,а не сам богат.
Искрено толко замарање за 700 месечно,јок.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Јас ќе давам фискални ако на некого се потребни. И така секој ден купувам глупости, може и имам и сега неколку.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.155
Поени од реакции
10.154
Ја фрљам и не скенирам,а не сам богат.
Искрено толко замарање за 700 месечно,јок.
Ако две секунди работа за тебе е замарање, тогаш нема што повеќе моабет да правиме.
Гарант немаш трансакциска сметка:D

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.816
Поени од реакции
21.440
Ако две секунди работа за тебе е замарање, тогаш нема што повеќе моабет да правиме.
Гарант немаш трансакциска сметка:D
Сакаш да ти ги собирам и да ти ги праќам сфи сметке,ама за возврат да не се логираш више да не те читамо.

Повише стаж од тебе иам,иако си баба.
Неам трансакциску хаха.Ја сам ти бре најјачи трансер на форум.

И не е моабет,него муабет.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.155
Поени од реакции
10.154
Сакаш да ти ги собирам и да ти ги праќам сфи сметке,ама за возврат да не се логираш више да не те читамо.

Повише стаж од тебе иам,иако си баба.
Неам трансакциску хаха.Ја сам ти бре најјачи трансер на форум.

И не е моабет,него муабет.
Лелееее..кој најде да ме исправа.....хахаааа.....сфи, повише, сметке, иам....што е ова бе :pos::pos:
Седи бе дете мирно и не туку се чатали :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom