Ja mislev 11860 si potrosil, frlaj vo gubre 5 den ne menat nisto.Па не ама потрошив 1186 денари.
Ja mislev 11860 si potrosil, frlaj vo gubre 5 den ne menat nisto.Па не ама потрошив 1186 денари.
drugar ti ako si rokfeler i vo edna nedela pomina 4 stadioni vo anglija nie ne sme na taa para ne treba ni da ja otvaras temava pozzzТи тука не тролаш сите очигледно. Колку ти е поврат на ддв од таа сметка, 10 денари?
Добро и, ќе купиш фрижидер, ќе земеш 200 денари поврат. И? Не ја гледам поентата. Времето потрошено на нервозите за УЈП да го насочеше кон учење на некоја вештина, работење втора работа или правење услуга на некого за пари, ќе ти донесеше многу повеќе од тие 700 денари месечно што ги чекаш.Колку сакате може курташак да играте со мене и зезајте се, пишувајте дека сум глуп. Мене ме нервира зошто и наједноставното да биде искомплицирано.
Пишав не е до парите но ете пример утре ќе ми текне да купам фрижидер или телевизор па повеќе ќе се поврат ДДВ , ќе биде тогаш до парите а сметката испадне и тогаш не добро испринтана . Зошто мора секој за такви сметки во УЈП да иде кога можеле да поедностават со уште некоја друга опција на вчитување на сметката во аплукацијата.
Глупа држава.
Лесно ти е тебе, те спонзорираа и го шеташ цел свет. Ела скенирај сметке да те видам.Добро и, ќе купиш фрижидер, ќе земеш 200 денари поврат. И? Не ја гледам поентата. Времето потрошено на нервозите за УЈП да го насочеше кон учење на некоја вештина, работење втора работа или правење услуга на некого за пари, ќе ти донесеше многу повеќе од тие 700 денари месечно што ги чекаш.
Не ја гледаш поентата оти имаш.Добро и, ќе купиш фрижидер, ќе земеш 200 денари поврат. И? Не ја гледам поентата.
Па имам, господ ми ги дал парите? Може и тој, а и секој да има, ако се насочи правилно да размислува и повеќе дс работи.Не ја гледаш поентата оти имаш.
Следен совет ќе ви биде да научи програмирање и да бара работа на сајтови како фриленсер.
Зошто не скенираш и ти фискални с-ки?Па имам, господ ми ги дал парите? Може и тој, а и секој да има, ако се насочи правилно да размислува и повеќе дс работи.
Ни јас немам многу, но се трудам да најдам начин да заработам, наместо да се молам да ми се скенира сметката, па да се нервирам ако не работи.
Те разбирам, али не е темата за тоа. Дечкото побара совет како да скенира оштетена фискална, не совет за кариера.Па имам, господ ми ги дал парите? Може и тој, а и секој да има, ако се насочи правилно да размислува и повеќе дс работи.
Ни јас немам многу, но се трудам да најдам начин да заработам, наместо да се молам да ми се скенира сметката, па да се нервирам ако не работи.
Ја фрљам и не скенирам,а не сам богат.Зошто не скенираш и ти фискални с-ки?
Барем давај ги на некој.
...инаку, скенираат и богатите....не фрла никој сметка.
Ако две секунди работа за тебе е замарање, тогаш нема што повеќе моабет да правиме.Ја фрљам и не скенирам,а не сам богат.
Искрено толко замарање за 700 месечно,јок.
Сакаш да ти ги собирам и да ти ги праќам сфи сметке,ама за возврат да не се логираш више да не те читамо.Ако две секунди работа за тебе е замарање, тогаш нема што повеќе моабет да правиме.
Гарант немаш трансакциска сметка
Лелееее..кој најде да ме исправа.....хахаааа.....сфи, повише, сметке, иам....што е ова беСакаш да ти ги собирам и да ти ги праќам сфи сметке,ама за возврат да не се логираш више да не те читамо.
Повише стаж од тебе иам,иако си баба.
Неам трансакциску хаха.Ја сам ти бре најјачи трансер на форум.
И не е моабет,него муабет.