ne mi se veruva kako poslednive godini samo shlajmot od lugje se forsira, primerive po slikive glejte gi...
Многу е лесно. Овие што се шлајмот се многу мало малцинство, но медиумите намерно ги форсираат 24/7, а целна група им се младите. Но целта им е пренасочување на вниманието од главните проблеми, притоа намернос да се зголеми гневот кај народот и да се подели. После народот наместо по одговорните, гневот, бесот ќе го истурат врз комшијата и останати сограѓани, а таа криза нормално некој дебело ќе ја искористи за свои цели.ne mi se veruva kako poslednive godini samo shlajmot od lugje se forsira, primerive po slikive glejte gi...
znam deka e lesno, problemot e shto ne mozam da prifatam tolkava brojka na lekoverni glupi lugje na koi seto ova deluvaМногу е лесно. Овие што се шлајмот се многу мало малцинство, но медиумите намерно ги форсираат 24/7, а целна група им се младите. Но целта им е пренасочување на вниманието од главните проблеми, притоа намернос да се зголеми гневот кај народот и да се подели. После народот наместо по одговорните, гневот, бесот ќе го истурат врз комшијата и останати сограѓани, а таа криза нормално некој дебело ќе ја искористи за свои цели.
Ако на бројката мислиш на луѓе кои слепо ги следат партиите, тогаш се согласувам. Ако мислиш на луѓе кои подржуваат оние прогресивни либерални глупости, не е голема, но медиумите намерно даваат минутажа, па така изгледа.znam deka e lesno, problemot e shto ne mozam da prifatam tolkava brojka na lekoverni glupi lugje na koi seto ova deluva
Казната му е помала бидејќи бил малолетен кога ги силувал и прифатил вина за помалку години. Сигурен сум и дека некој од фашистите да бил малолетен при обидот за државен удар исто така би добил помала казна.
Дај ги де и Буш и Клитонови кога сме кај журките на Епстин. Цел свет ќе гори ако тргнеме така, кралевски фамилии, претставници од Ватикан итн.
Poslednava slika korne na AI, mnogu lesno se poznavaat.Судот пресуди, Трамп сексуално ја злоставувал писателката Е. Џин Керол,мора да и плати 5 милиони долари оштета.
Бидејќи се работи за граѓански случај и по шо силувачот Трамп не е црнец ке избегне затворска казна.
Trump sexually abused writer E. Jean Carroll, must pay her $5 million, jury says
Donald Trump must pay $5 million in damages for sexually abusing magazine writer E. Jean Carroll in the 1990s and then defaming her by branding her a liar, a jury decided on Tuesday.www.reuters.com
„Денес светот конечно ја знае вистината“, рече Керол во изјавата. Оваа победа не е само за мене, туку и за секоја жртва на силувачот Трамп.
Порота од шест мажи и три жени донесе едногласна пресуда со што и доделија на Керол 5 милиони долари како компензација и казнена отштета која силувачот Трамп ке треба да ја плати на жртвата.
Осудениот силувач Трамп ке биде првиот претседателски кандидат кој е осуден за силување на жена.
Трамп е симболот на она што го претставуваат maga и "proud" "boys", абоминациски секти пуни со инцестоидни силувачи и расисти,поклоници на педофил и осуден силувач.
За демистифицирање на педофилот( и осуден силувач )Трамп и неговиот bff Џефри Епштајн во некој нареден пост.
Тајните служби на Британија ги плаќаатколку ве плаќаат по пост за овие работи да ги пастирате?
ти се сомневаш дека илуминатите го водат цел свет?Тајните служби на Британија ги плаќаат
Илуминатите што го водат цел свет а само форумџии од кајгана ги знаат