- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Аууу добар.Неколку месеци ми стоеше на cover
Аууу добар.Неколку месеци ми стоеше на cover
Не одрекувам, за у МАЈ е перфектно !За така посвечено ама спортско воа би ти бил најдобар избор.
Или овака нешто.
Значи ако сакаш да изглеш така по спортски,а и класично немој да земаш црно сако,некоја тегет боја би била супер,а ако сакаш можеш да земеш тегет и на лактите да има зашиено онакви елипсоидни/круглести форми во кафена боја...
Кошула бела,твое е дали сакаш да ставиш вратоврска или машна и глеај слим-фит кошула барај...
Фармерки некоја по темна боја...
Патиките според мене да бидат вакви(во изглед) би било најдобро,а боја на патиките можеш да ја комбинираш и со ременот на пример темно кафеав ремен и темно кафеави патики или пак тегет/црн ремен со тегет/црни патики
Сељачко,сељачко,сепак другар не би ти препорачалда одиш на матурска спорсски,сепак тоа не е секој обичен ден и обично излегување,мозес несто полу=спортски полу класично,на пример јас бев на мојата во едноставна плава фармерка,тегет сако,обична бела кошула и ниски платнени зара патики,Сељачко викаш? Дечково го праќаме на матурска а не на свадба...Секој си има стил а он побара спортско, ти тоа што го нудиш е далеку од спортско...
Немој другар вакво нешто,послушај ги советите на Above.The.RimСупер предлози.Баш такви и барав.Оваа http://designnara.godohosting.com/buzirune/djk10-black-700-2.jpg комбинација највече ми се допадна,само што надолу фармерки нема да се туку црни панталони.Само уште да најдам негде таков стил
Друже па ова твојава комбинација е баш спортска, ти што мислеше, за тренерки ли му зборевме да облече кога рековме спортскоСељачко,сељачко,сепак другар не би ти препорачалда одиш на матурска спорсски,сепак тоа не е секој обичен ден и обично излегување,мозес несто полу=спортски полу класично,на пример јас бев на мојата во едноставна плава фармерка,тегет сако,обична бела кошула и ниски платнени зара патики,
Се согласувам со ова.Облечете одела ,не сте веке деца па цел живот во фармерки да бидете .За 300 евра има добро да се облече и да биде меѓу забележаните .