Облека за Матура [за момци]

• Креатор на темата Креатор на темата Hiperaktiv
  • Време на започнување Време на започнување
Супер предлози.Баш такви и барав.Оваа http://designnara.godohosting.com/buzirune/djk10-black-700-2.jpg комбинација највече ми се допадна,само што надолу фармерки нема да се туку црни панталони.Само уште да најдам негде таков стил :D

Земи облечи си сако, да заличиш на чоек :D

Шала на страна, искомбинрај, фармерка, кошула и горе сако, ем спортски, ем едноставно, ем дотерено.:)

Супер предлози.Баш такви и барав.Оваа http://designnara.godohosting.com/buzirune/djk10-black-700-2.jpg комбинација највече ми се допадна,само што надолу фармерки нема да се туку црни панталони.Само уште да најдам негде таков стил :D

Немој ни во еден случај да си го земал воа, ќе бидеш сељак, така вели стилистот wot тој е експерт, те молам пред било каква одлука консултирај се со него! :icon_mrgr:

Не комбинирај црно сако и црни пантолони.

А, и забораив да пишам, колку и да се добро облечен, без добра ципела, тури му пепел. Ја би ти препорачал, има добри, типски, патика-кондура, за такви пригоди е топ (y)

И уште нешто мн важно,мн е битно каква комбинација ќе има партнерката твоја,за да бидете комплетна целина.

И уште нешто мн важно,мн е битно каква комбинација ќе има партнерката твоја,за да бидете комплетна целина.
Фустан е ваков со гол грб dress.jpg

Епа тогаш иди со црно или темно сиво сако...

Што и да правиш, батали машна, сигурно ќе ја утнеш комбинацијата и башка не иде на се, обавезно едноставна кошула без New York да пишува на нејзе, една до две бои максимум(за кошула ти препорачувам Битсиани во Лисиче)... И кондур патика ми е најсељачко нешто али секој со свое мислење...

Јас планирам нешто класично поврзано со спортско.
Тука сите ја прават утката. Да го погодиш ова е тешко, па и прашање е дали ќе ти стои..
На пример, зашто наместо сако не си земеш убава пролетна јакничка, со кошулче и некои добри панталони, и без најк/адидас патики...

Имаше една тема кај што зборевме за класичното наспроти спортско и класично заедно, јас сум повеќе за да не се мешаат, али секој со својот избор и со среќа...

Епа тогаш иди со црно или темно сиво сако...

Што и да правиш, батали машна, сигурно ќе ја утнеш комбинацијата и башка не иде на се, обавезно едноставна кошула без New York да пишува на нејзе, една до две бои максимум(за кошула ти препорачувам Битсиани во Лисиче)... И кондур патика ми е најсељачко нешто али секој со свое мислење...

Тука сите ја прават утката. Да го погодиш ова е тешко, па и прашање е дали ќе ти стои..
На пример, зашто наместо сако не си земеш убава пролетна јакничка, со кошулче и некои добри панталони, и без најк/адидас патики...

Имаше една тема кај што зборевме за класичното наспроти спортско и класично заедно, јас сум повеќе за да не се мешаат, али секој со својот избор и со среќа...
Ти го облакаш, ко за полуматура, да ти иам :D

И зашто бе, кондура-патика најсељачка работа? За такви пригоди, тоа одговара ;)
Шо да облече доле на нозете, Air Maxs? Или, па класична шпицурајка?

Ти го облакаш, ко за полуматура, да ти иам :D

И зашто бе, кондура-патика најсељачка работа? За такви пригоди, тоа одговара ;)
Шо да облече доле на нозете, Air Maxs? Или, па класична шпицурајка?
Демек на 18 години е целиот за одело? Јас за дипломска не знам дали ќе идам класично(најверојатно ќе биде така), не па за матура...

Сите сме ја поминале матурата, ич не е битно како си облечен на крајот од вечерта. Најбитно е тоа што ќе го облече за матурата, да го носи и понатака.

Кондур патика иде само нa бела чарапа :D

Јуткави сте вие ако си го сменувате својот стил за да ви одговараат вашите алишта со на партнерката, божем цел живот ќе бидете заедно со истите...:pos:

Демек на 18 години е целиот за одело? Јас за дипломска не знам дали ќе идам класично(најверојатно ќе биде така), не па за матура...

Сите сме ја поминале матурата, ич не е битно како си облечен на крајот од вечерта. Најбитно е тоа што ќе го облече за матурата, да го носи и понатака.

Кондур патика иде само нa бела чарапа :D
Абе кој спомна одело? Патика-кондура не се носи на одело, таква обувка одговара на фармерка.

Епа тоа де, да може да го носи и понатаму, и после матурата. А таа кондура, па некогаш ќе иде у ресторан со некоја риба, сигурно, нема да иде со Предатор патики за фудбал на такви посвечени места :D

Абе кој спомна одело? Патика-кондура не се носи на одело, таква обувка одговара на фармерка.

Епа тоа де, да може да го носи и понатаму, и после матурата. А таа кондура, па некогаш ќе иде у ресторан со некоја риба, сигурно, нема да иде со Предатор патики за фудбал на такви посвечени места :D
Ако иде со риба, ондак кондур патика :D

Доста е, нека си размисли па ќе видиме како ќе оди...

Абе поформално малце какви патики на матурa според мене многу неформално.
Ja ќе носам кошула,сако пантолони машна или вратоврска и кондури.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom