Мистериозно исчезнување на хрватски државјанин во Белград

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
У последниве година дена, од непознати причини, као случајно, се занимавам со случаи на исчезнати луѓе.
Уште кога го видов Хрватов, одма ми текна на Германецот у Бугарија. Има и други вакви слични случаи (можеби ќе пишам за нив, кога ќе имам време, кога ќе се вратам од Дојран). Германецот го има на камера како трча у шумата и никој никогаш не го наоѓа.
Ниеден случај не е мистериозен како твојов престој во Дојран во средина на факинг јануари...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.953
Поени од реакции
83.258
Ниеден случај не е мистериозен како твојов престој во Дојран во средина на факинг јануари...
Mислам дека немаше други туристи у градот. Или јас не видов.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.409
Поени од реакции
13.419
У последниве година дена, од непознати причини, као случајно, се занимавам со случаи на исчезнати луѓе.
Уште кога го видов Хрватов, одма ми текна на Германецот у Бугарија. Има и други вакви слични случаи (можеби ќе пишам за нив, кога ќе имам време, кога ќе се вратам од Дојран). Германецот го има на камера како трча у шумата и никој никогаш не го наоѓа.
Џамбазов ти ли си бе?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Он е у Дојран?
Не го видов.

Ја мислев дека живее у некое село со планинарката.
Си сменил ник, се криеш у Дојран, мора да си Аркан и онака така те викаа едно време 25,17 % :D

А никаде досега не сретнав некоја изјава на другарите, што велат они за случајот?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.953
Поени од реакции
83.258
Се кријам, а јавно, на најголемиот форум, обзнанувам дека сум таму. Прилично нерационално од моја страна.
Автоматски споено мислење:

Три слични случаи се. Овој, тој со Германецот од погоре и тој со продуцентот Terrence Woods.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Со оглед на тоа што првите халуцинации и симптоми на шизофренија се појавуваат на негова возраст, можно е да имала некоја таква халуцинација која го одвела во Сава и смрт.

Секогаш луѓе викаат дрога, ама кој дрогиран вака бега и делува свесно без тетеравење и во права линија? Башка ако била некоја лоша роба како само него го има удрено така?

Моја претпоставка е дека имал психолошки проблеми, само што не биле дијагностоцорани и ги криел од срам или прв пат се манифестирале тој ден.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.388
Поени од реакции
11.205
Јас некако уште верувам во позитивен исход со детево, не знам зошто.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.953
Поени од реакции
83.258
Јас некако уште верувам во позитивен исход со детево, не знам зошто.
Секој поминат ден тие шанси ги намалува. Навистина се ретки вакви случаи на исчезнување, после толку поминато време, а со среќен исход.

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.935
Поени од реакции
6.425

350+ потенцијални жртви,сите млади, здрави бели мажи од 18 до 30 години, обично од "добри фамилии".

100+ во Англија. Ист профил на жртвите.

Имало и по други земји. Секогаш се реки, канали, езерца.

Изгледа модата стигна и на Балкан.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.239
Поени од реакции
18.183
acid... tipot ima tripano deka e na odmor dubrovnik lol
Ne mi e logicno acid da zemat za u disko, guzvi i tn. Toa e sam da si go baras so borince. Ne mi licat ni na takvi likovi.

Moja procena zestoko plus belo, so ne veruvam da im bilo prv pat,a i tesko da te donese u ova stanje.

Kajgana Shop

На врв Bottom