Зошто жените изневеруваат ?

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Вие не сакате да пробате нешто различно?

Сакаме, а кој не сака да проба нешто различно.Пробувањето нешто различно е причина за неверство и кај двата пола. Затоа пообјективно би било да се каже во целина луѓето изневеруваат за да пробаат нешто различно и поинакво . Секој друг што ќе ти го каже спротивното, лаже. :)

Сакаме, а кој не сака да проба нешто различно.Пробувањето нешто различно е причина за неверство и кај двата пола. Затоа пообјективно би било да се каже во целина луѓето изневеруваат за да пробаат нешто различно и поинакво . Секој друг што ќе ти го каже спротивното, лаже. :)
Затоа и го цитирав, демек тоа не е човечка особина туку ја накалеми врз жените у стил еми оти сакате да пробате нешто различно, као он да не сака.

Причините за изневерување кај двата пола се исти, оти сме луѓе не за друго.

ова прашање зависи од многу фактори, најмногу од самата личност. Неможе да ме убеди никој дека до толку паднал/а во искушение ако навистина го сака партнерот. А инаку во последно време особено сите изневеруваат на велико, и жени и мажи, дури има и милфици еден куп шо и со помали се плескаат секојдневно, зошто и како кажете вие (сум видел случај да плати жената на момче помало 20години од неа, таа е околу 40год), маж и вози камион за надвор, а таа тука лудува.

Постојат две главни причини:
-генетски предиспозиции
-лош стопанин

Изневеруваат зашо секој ден грав не се јаде.

Жените изневеруваат? Не бе кој тоа ве лаже,нема шанси

Mi treba mala pomos od vas
Vo poslednive 2 3 meseci devojkami si pravese facebook profili ,izleguvase so drugarki ,me lazese ke odam vamu a taa otisla nekade drugastrana,a jas da ne znam uopste za to,jas doznav ama pokasno.....dobro se smiri nekoe vreme pa posle pak lazese,sum ja pustil na lekar da prima vakcina taa otisla drugastrana....sto e rabotava jas neznam..... :/:rolleyes:

Vo poslednive 2 3 meseci devojkami si pravese facebook profili ,izleguvase so drugarki ,me lazese ke odam vamu a taa otisla nekade drugastrana,a jas da ne znam uopste za to,jas doznav ama pokasno.....dobro se smiri nekoe vreme pa posle pak lazese,sum ja pustil na lekar da prima vakcina taa otisla drugastrana....sto e rabotava jas neznam..... :/:rolleyes:

Ти се само јебеш у чмар. Она би да проба нешто друго. Нешто дивље.

Повеќето изневерувааат за да му се одмаздат на дечкото,ако немаат внимание од него или пак дознале дека тој ги изневерува !

Друг ти ја ебе девојката пријателе, тоа е проблемот кај тебе . И незнам стварно со кој памет си пуштил жена сама на лекар да оди . Ти со тој памет како што си тргнал утре на гинеколог ќе ја пуштиш сама да оди, ќе дозволиш докторот на само да ја буљи меѓу нозе , а она ќе ти се правда дека тоа е нормална медицинска процедура. Неможе така пријателче, мора да и покажеш на таа бештија кој е главен, кој коси кој вода носи. :)

Повеќето изневерувааат за да му се одмаздат на дечкото,ако немаат внимание од него

Се согласувам. Ако партнерот не обраќа внимание, најдобро решение е да се направите попара, па после да видиш како одма ќе реагира, и ќе биде all over you. You go girl!!1

Друг ти ја ебе девојката пријателе, тоа е проблемот кај тебе . И незнам стварно со кој памет си пуштил жена сама на лекар да оди . Ти со тој памет како што си тргнал утре на гинеколог ќе ја пуштиш сама да оди, ќе дозволиш докторот на само да ја буљи меѓу нозе , а она ќе ти се правда дека тоа е нормална медицинска процедура. Неможе така пријателче, мора да и покажеш на таа бештија кој е главен, кој коси кој вода носи. :)
WHAT? :-D
Ili vickast si neso?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom