- Член од
- 1 мај 2008
- Мислења
- 64
- Поени од реакции
- 0
vistinskata ljubov ne e kratka, naprotiv...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дури и онаа на Ромео и Јулија е вечна.Иако умреле прерано(ташаци,ја коа викам да не се заебаваат со аптекари и апчиња),сепак приказната останала и нивната љубов е сеуште мегу тие страници и може да ја почувствува секој кој што ке ја прочита книгата.Добро,веројатно и благодарение на тој што толку добро знаел да зграпчи љубовта во неговите зборови.Можда коа некој друг би ја пишувал нивната приказна,би читале за двајца идиоти шо не знаеле да го живеат животот како шо треба,слабаци без никаква волја,за кои единственото решение е смртта.Ама...нема веза тоа.
бидејќи не постои:baeh:
Ехх, баш тоа не важи за вистинската љубов.
Бракот не е од љубов? Трае со години и години, се` додека смртта не ги раздели.
Може е до мене, ама никако не можам да си сфатам како може љубовта да биде вистинска, а да биде кратка. Таа е вечна.
Ја снемува или бледее, не разбирам... Ок, твое мислење е тоа за бракот...На почеток љубов......после е навика....едноставно тој е човекот со кој го поминуваш животот, заедно сте, сте створиле многу работи, имате деца....а љубовта? не дека исчезнала баш, ама избледела!
Токму и затоа вистинската љубов е кратка! На почеток ви е убаво, додека трае, после.....ја нема, се е навика!