Зошто ве мразат другите?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
realen ke bidam. Vo princip ne me mrazat, ustari me mrzi edno devojce veke podolgo vreme (misli deka i se praam fraer, a voopshto ne sum glumel neso ili pak sum sakal da bidam cepo) glupaca :nerv:

Ме мразат зашо немаат причини да ме мразат

Затоа што сум едноставно-СОВШЕНА!! а бас им е криво што не мозат да бидат како мене...и покрај се присебни, ведри и горди!!!
Ееее бее-сите ке умрете еден ден.....така да си знаете!!!
Само јас и тогаш ке ви се смеам......така да си знаете!!!

Пошоо знам да бидам себично гомце и никако не сакам да испаднам од безбедносната зона на мојот мозок.

Goddess of Chaos напиша:
Пошоо знам да бидам себично гомце и никако не сакам да испаднам од безбедносната зона на мојот мозок.
Па така треба , како инаку???

ме "мрзат" зашто најчесто ги снижувам пред други ама сепак чекам они први да почнат а после настапувам јас

Alek_rjk напиша:
realen ke bidam. Vo princip ne me mrazat, ustari me mrzi edno devojce veke podolgo vreme (misli deka i se praam fraer, a voopshto ne sum glumel neso ili pak sum sakal da bidam cepo) glupaca :nerv:

кој, кого мрази ?

btw : ме мразат тие што ми завидуваат, а такви нема. lol

Ме мразат оти сакам се да биди по мое, и ко ќе сум во право не попуштам. И најверојатно ме мразат тие шо сакат да бидат како мене, иначе оти да ме мразат ќе се сметат за подобри од мене и баш ќе му одговара (демек од завист сакаше да кажи „дечкото“ и сотепа вобјаснување). И оти објаснувам све и за то ме мразат :icon_lol: .

Ха и мене ме интересира зашто ме мразат,не дека многу ме засега тоа ама интересно ми е :pos2:.Колку јас знам никому ништо лошо немам сторено ама као демек:дигната сум била,самобендисана,нарцис,
себична-по најново :pos2:...ма глупости живи,ама ај.

Затоа што сум едноставно-СОВШЕНА!! а бас им е криво што не мозат да бидат како мене...и покрај се присебни, ведри и горди!!!
Ееее бее-сите ке умрете еден ден.....така да си знаете!!!
Само јас и тогаш ке ви се смеам......така да си знаете!!!

А ти нема да умреш...или во твоето совршенство се состои и бесмртност.?

Ме мразат зашо иам пари...зезам незнам зашо ме мразат едноставно така?не сум им симпатичен

Me mrazat oti sum porazlicen od niv, oti sum intelektualec i oti nemaat veza od zivotot.

Сакај ме да те сакам,
мрази ме да те мразам.
Колку даваат толку земам, нормално и толку враќам у иста мера.
Воопшто не попуштам,заш видов мн срања од тоа.

Ептен нарцисоидна тема,барем така испадна...

Ме мрзат зшо глумам,и не сум опуштен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom