Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Полна си предрасуди. Јас на пример само адидаски носам!
Во нејзина одбрана, можда тоа е скупска мода што ние не ја знаеме :toe:
Треба некој од епицентарот да ни каже, за да не се брукаме кога ќе дојдеме!

Јас носам Скечерс, најдобрите патики.
Friends Sandwich GIF by netflixlat

Најк патиките не ги спомнав јас прва, туку @Darling , во моја одбрана. Први сте да ме нападнете.

Први сте да ме нападнете.
Зошто на секоја тема ја имаш оваа констатација ?
Дирекното критичко мислење што ти го упатуваме не значи дека те напаѓаме.

Зато си сам. Носи си адидас и тренерки од Тему. Добитна комбинација!(y)

Адидас најлоша патика, имав едни, се жуљеви ми беа нозете. Пазарџиските патики од 1000 денари или од Ваикики боље ми биле него тие.

Адидас најлоша патика, имав едни, се жуљеви ми беа нозете. Пазарџиските патики од 1000 денари или од Ваикики боље ми биле него тие.
Ронче, не ја ловиш поентата :)
Не е поента ти комфорно да се чуствуваш, туку која комбинација е најдобра за редовно мрсење на мачорот :)

Она што го потврдува тоа дека да се биде сам е избор е тоа што постојат ликови кои пишуваат Лила Филиповска стихотворби и пак успеале да најдат партнер. Не е проблем да се најде, очигледно, проблем за тие што се сами е да се најде нешто според романтизираната верзија што ја имаат за партнер. "Just because she likes the same bizzaro crap you do doesn't mean she's your soul mate". Судирањето на светови создава вселенска прашина од која се раѓаат нови светови.

Izvini sega vidov deka si me citiral a i lajk sum ti stavil, izgleda sum zabravil da te citiram.
Apsolutno si vo pravo za ova mada vo slucajov, koleshkava e pred razvod, so malo dete 3-4 godini taka nesto. Ona se omazhila, napravila greska i promashila masivno od toj aspekt i vo mene gleda cepi zalepi, brzo resavanje na situacijata ama dzabe e, ne mi dava pametov nekako. Mozda i gre pravam, deteto e najmalce krivo, sto razmisluvam vaka ama iskreno, ne sum go jas napravil i koga i da go vidam ke mi tekne deka nekoj svrsil vnatre koga ke legnam da spijam so nea vo krevet, si sakam svoja familija da osnovam ne tugja da prisvojam. Ne znam dali ova e gre vaka sto zboram ili ne ama Gospod nek me sudi.

За болдираното.
Најдобро е да барате некоја невина, и тоа таму по основните школи да барате таква, ама законски под 18 години не е баш дозволено односи со малолетници.
Свашта, да му е некому мака што некој пред него бил со женската.

Животот е најважен, нема што да е пречка тоа детенце.
Сте знаеле дека постои, вашиот проблем е што сте почнале нешто со таа женска ама во старт сте ја избркале со тоа што не сте сакале сериозна врска.
И нормално нема да ве чека таа, ќе бара и други опции.

Сте влегле свесно во таквиот змијарник, и сега дали се жалите или фалите?
Разлика е во една буква.
Јас намерно и свесно не влегов во змијарникот кој ми го подготвуваа. И не жалам.

За болдираното.
Најдобро е да барате некоја невина, и тоа таму по основните школи да барате таква, ама законски под 18 години не е баш дозволено односи со малолетници.
Свашта, да му е некому мака што некој пред него бил со женската.

Животот е најважен, нема што да е пречка тоа детенце.
Сте знаеле дека постои, вашиот проблем е што сте почнале нешто со таа женска ама во старт сте ја избркале со тоа што не сте сакале сериозна врска.
И нормално нема да ве чека таа, ќе бара и други опции.

Сте влегле свесно во таквиот змијарник, и сега дали се жалите или фалите?
Разлика е во една буква.
Јас намерно и свесно не влегов во змијарникот кој ми го подготвуваа. И не жалам.
Nema vrska, si resiv ja kako sakav da resham, ni pobarav sovet od forumov niti nisto, vo moment koga se mislev dali postapiv pravilno, si iskazav maka bez da ocekuvam volku dushebriznici da mi popuvaat za zivotot, pogresno sum ja sfatil temava, mislev deka e nesto kako da si iskazes maka i toa za toa.

Back
На врв Bottom