TpH_Bo_OkO
Трноризец
Да направи компромис со грција со кој ќе се промени името.
Или да не направи компромис.
За што се залагаат СДСМ?
И уште едно прашање до тебе, ако власта реши утре да го врати старото знаме како државно, како ќе го оцениш тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
isto ima i 5 kolona koja pomaga vo resenieto...neli?Ај да не тупиме многу.
Значи по прашањето околу името има две опции кои може да ги спроведе една политичка гарнитура која е на власт.
Толку едноставно.
Ај да не тупиме многу.
Значи по прашањето околу името има две опции кои може да ги спроведе една политичка гарнитура која е на власт.
Толку едноставно.
Каква финта гледаш ти тука, освен ова со префрлањето на одговорноста врз народот ?
По нивните настапи за компромис.За што се залагаат СДСМ?
Мојата проценка во случајов е ирелевантна.И уште едно прашање до тебе, ако власта реши утре да го врати старото знаме како државно, како ќе го оцениш тоа?
Мислиш на Фуере и Америка ?isto ima i 5 kolona koja pomaga vo resenieto...neli?
Власта е таа што треба да процени дали со некоја потапка ќе придонесе за унапредување или уназадување на државава.
Јас ќе судам откако ќе ги согледам последиците/бенифитите од истата постапка.
Тоа значи смена на името. Ок. Со оглед на тоа дека и ти ги поддржуваш, и ти се залагаш за истото.По нивните настапи за компромис.
Како еден од најгласните на форумов, не сметам дека е ирелевантна, поготово за вакви прашања кај што си најактивен.Мојата проценка во случајов е ирелевантна.
По нивните настапи за компромис.
Мојата проценка во случајов е ирелевантна.
Власта е таа што треба да процени дали со некоја потапка ќе придонесе за унапредување или уназадување на државава.
Мислиш на Фуере и Америка ?
Јас не гледам различни ставови околу името кај политичките партии.Тоа значи смена на името. Ок. Со оглед на тоа дека и ти ги поддржуваш, и ти се залагаш за истото.
Дај линк.Како еден од најгласните на форумов, не сметам дека е ирелевантна, поготово за вакви прашања кај што си најактивен.
Не мора да дојде до тој случај, одговори хипотетички:
Денес владата донесе одлука за враќање на првото државно знаме кое беше сменето во 1995.
Кажи ја сега твојата реакција на оваа вест.
По нивните настапи за компромис.
Мојата проценка во случајов е ирелевантна.