Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Абе би требало машкото, али денес тоа е веќе се измешано. Како што кажаа погоре 21 век е, ирелевантно е кој ќе го направи првиот чекор. Во Скопје градот каде што јас живеам, девојките немаат проблем да го направат првиот чекор, барем кон мене и мои другари.

Ако ти се допаѓа некое девојче, пристапи и, не му ја мисли ич. Додека бараш одговор на прашањево, големи се шансите некој да ти ја украде.:)

П.С Мислам дека имаше ваква или слична тема.

Anco е стручњак на ова поле :D Респект за човекот :)

Мислам дека порано беше " машкото прво треба да се посегне ". Денеска , ако има некоја загорена за тебе ( пример ) , мислиш ќе те чека да ја залапаш ? Ќе ти седне в скут и одма знаеш што ќе дочекаш од неа.

21 век сме исто ти се фајќе кој прв ќе го направи чекорот.
Сака да каже ама се срамује детево, а тоа е (ќе биде на крајот пак е“ано женското)

Ахххххх бе деца бееееееееееее

Некогаш било полесно да фатиш бафало во Америка, отколку девојка во Македонија. Прво симпатија, па додека да ти стане девојка треба да искинеш 3 пара чевли :icon_mrgr:, додека ја бакнеш да ти побелее косата, а за она другото ако ти се брза брак, ако не чекај си:свиркам:
Како е денес, денес нема машко, женско, денес не се гледа кој приоѓа прв, денес нештата се поставени поинаку. ‘‘Зошто девојките секогаш чекале да им пријдат машките ‘‘:facepalm:
Е па денес има мажи на кои што не им текнува да им пријдат на девојките и тие кутрите мораат да ја земат ‘‘судбината‘‘ во свои раце и да им пријдат :icon_mrgr:

па се знае ногата ама дали или десна тоа е дилемата ама мислам ако подразмислиш можеш да дојдеш до решението

Некогаш било полесно да фатиш бафало во Америка, отколку девојка во Македонија. Прво симпатија, па додека да ти стане девојка треба да искинеш 3 пара чевли :icon_mrgr:, додека ја бакнеш да ти побелее косата, а за она другото ако ти се брза брак, ако не чекај си:свиркам:
Како е денес, денес нема машко, женско, денес не се гледа кој приоѓа прв, денес нештата се поставени поинаку. ‘‘Зошто девојките секогаш чекале да им пријдат машките ‘‘:facepalm:
Е па денес има мажи на кои што не им текнува да им пријдат на девојките и тие кутрите мораат да ја земат ‘‘судбината‘‘ во свои раце и да им пријдат :icon_mrgr:

Во последно време дури почнаа да излагаат видеа , као женското клекнува за да го запроси машкото ( за брак ). Човече колку се сменија работите за помалку од 20 години :)

Што е вистина вистина е.
Пошто повеќето девојки се принцези и изгледаат недопирливо нема да губи време да пие корпи.и мора девојката да преземе а овој нормално ако има пракирано x6 пред врата.Ау спротивно не се чудам што има толку стари моми по градов.
а тој што нема мора да си ја бара судбината и домаќинката во исто време.

Тие кутрите денеска се местат у скут први и после 1-2 наутро кај тебе дома у стачне ... ја зимаат судбината во свои раце .. :)

Како што сум кажал не сакам девојка прва да ми даде ишарет.
Убаво е да ми даде сигнали дека ме свиѓа али да ми дојде и да ми прави муабет дека ми се допаѓа е како да ми сервира ручек приготвен на тацна.
За да биде послатко треба да се помачиш,за се во животот е така исто и со девојки,но кај нив барем во рок од 5 секунди знаат дали ќе ги соблече гаќичките или ако кажеш нешто веднаш да ги стави назад :).
Поентата е да се биде маж и да прифатиш ризик,ако не тогаш не си шизик ;)

Како што сум кажал не сакам девојка прва да ми даде ишарет.
Убаво е да ми даде сигнали дека ме свиѓа али да ми дојде и да ми прави муабет дека ми се допаѓа е како да ми сервира ручек приготвен на тацна.
За да биде послатко треба да се помачиш,за се во животот е така исто и со девојки,но кај нив барем во рок од 5 секунди знаат дали ќе ги соблече гаќичките или ако кажеш нешто веднаш да ги стави назад :).
Поентата е да се биде маж и да прифатиш ризик,ако не тогаш не си шизик ;)

Ми го зема зборот за се апсолутно, за да фатиш женска треба да се помачиш и да покажеш дека си право машко. :D
Ама да живееш во Африка ќе те прашам дали нема од тацна да јадеш. Ќе бараш и репете. :pos:

Значи од голема демократија и слобода и пари , жените одеднаш се опаметија и станаа алчни за се .. . и на секој корак разведени и самохрани родители и 300 други глупости поврзани со семејно насилство , и . . .. :sick::confused::mad:;)

Па не би рекол дека реалната ситуација баш кореспондира со насловот на темава,зашто девојките се баш похрабри во тој поглед и знаат доста често да го направат првиот чекор,додека фраерот се препотува,дур си вртка монолози во глава и чека да се начука за да собере храброст да и пристапи на девојката...и ред други ситуации.Дури мислам,а ова посебно важи за помладите генерации,да немаа ни девојките храброст добар дел од момците ќе имаа секс со својата десница...или левица кај покреативните:D

за да ни манат корпа .. ете затоа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom