Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де,така се изразив,го кажав во потполност во позитивна смисла,имам изградено многу високо мислеже за корун,а за темава ме нервираат такви типки кои високо леттаат,ама на крај ќе паднат ниско!како една јака шо се правеше,ги бираше дешковците под лупа,а на крај на 18г заврши со стомаче и се омажи за еден невиден ,,клошар,,барем она ги нарекуваше така машките шо изгледаа како нејзиниот денешен сопруг!ама,за таквите,така и требаНе е широкоград туку реален е и спуштен на земја...не како многу девојки во градов што креваат акции како Макпетрол а личат на Мерлин Менсон![]()
Не е широкоград туку реален е и спуштен на земја...не како многу девојки во градов што креваат акции како Макпетрол а личат на Мерлин Менсон![]()
Зборувај ми за тоа те моламА демек нема машки со дигнати акции?
Све бе вие машките страдате од жени со дигнати акции,сите машки сте ангели,сите машки сте добродушни.
Ниеден од вас никад не се однесувал арогнатно,ниеден од вас никад не си кренал акциите?
Само се жалите аман како жените се дигнати.
I don't think so!
Зборувај ми за тоа те молам
Нема везе. Има и по некое машко шо се понаша така али ретки се. Многу поретки него женЦки.:baeh:
Епа нека чекаат ако се паметни. Може ќе им пријде некој паметен.:helou:Зошто се паметни ! Ајт!
Епа нека чекаат ако се паметни. Може ќе им пријде некој паметен.:helou:
не се паметни туку спротивно...не знаат што и како да кажат а ако им дадат корпа...долази крај света,вени сечење,коси кубење,диети...е зошто е како....:uvo:Зошто се паметни ! Ајт!
А зошто тогаш се жалат девојките дека не им се пуштаат машки во дискотека веќе како пораноCrazy in love реално да збориме има и од другите не велам не но процентуално повеќе се дигнати девојките затоа нема машко спонзоруш нели :pos2: а дека идат девојките во диско за забава...хммм можеби некои 10 проценти :smir:
Handsome напиша:не се паметни туку спротивно...не знаат што и како да кажат а ако им дадат корпа...долази крај света,вени сечење,коси кубење,диети...е зошто е како....:uvo: