Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Подобро убиј се,ако во твојот живот нема љубов.Живееме за даЖивееме за да умреме. Умирањето е целта во животот, ама не сфаќаме. Џабе ти е љубовта, кога еден ден ќе умреш и ќе проаѓаат милиони и милијарди години, а тебе ќе те нема.
Најс...:smir:Подобро убиј се,ако во твојот живот нема љубов.Живееме за да
Учиме
Гледаме
Љубиме
Слушаме
Доживуваме
итн...
Живееме за да умреме. Умирањето е целта во животот, ама не сфаќаме. Џабе ти е љубовта, кога еден ден ќе умреш и ќе проаѓаат милиони и милијарди години, а тебе ќе те нема.
Живееме за да умреме. Умирањето е целта во животот, ама не сфаќаме. Џабе ти е љубовта, кога еден ден ќе умреш и ќе проаѓаат милиони и милијарди години, а тебе ќе те нема.
Сите се плашите од смртта, сакате да останете вечно млади, да сакате, да ве сакаат. Затоа се плашите да помислите дека живееме за да умреме. На крајот сите исто завршуваме. Кога умреш, исто ти е дали си бил премиер на Македонија во животот или чистач на улици.
Добро, мислете си како сакате. И викате, живееме за да учиме, слушаме, доживуваме?
Ако си женско, цел ти е да раѓаш и чуваш деца и да му угодуваш на мажот.
Ако си машко, цел ти е да ја пазиш и одржуваш фамилијата и да се трудиш да допринесеш за развитокот на државата и ако си талентиран, човештвото.
Мажите се носители на креативноста, сите работи кои се откриени се од страна на мажи.
Жените се тука за да асистираат, да помогнат машкиот ум и способност да дојде до полн израз.
samoto toa sto nie mozeme da go procitame ona sto ti si go napisal znaci postois vo nasiot svet....Кој ми докажал дека постојам?...
Да прочитавАј ти прочитај ја што пишав горе.