Значи да се разбереме! Мастурбација е дозволена само со крст. И само тие што се венчани со Господ (калуѓерки) смеат да мастурбираат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми требаат 10 заповеди за да знам како да живеам и да рассудам што е грешно а што не.
Постои нешто што се вика морал, некои луѓе го имаат, некои не.
Сексот е природна ствар, и е потреба. Не е нешто безобразно, туку нормална појава, помеѓу два среќни луѓе.
Жена што има редовен секс, е среќна жена. Не е нервозна ни хистерична, среќна е, весела и насмеана.
Де пуштете ги жените да се ебат на раат и да бидат среќни, не туку продавајте демагогии од 15 век.
Kade procita deka nekoj napisal menuva partneri ko corapi?
Пишувај на македонски .Ова е македонски форум .ова се твои зборови
Де пуштете ги жените да се ебат на раат и да бидат среќни, не туку продавајте демагогии од 15 век.
Ова ти значи еден партнер брак? Ова е секс во брак?
Seks uništava ljudsku ličnost, on raslabljuje čovekovu volju, čini ga robom strasti.
Seks i razvrat su atributi crne magije i grehom razvrata se završavaju praznici satanističkih sekti. Demoni se okupljaju na smrad bluda, kao vrane koje sleću na trup
Zato su seks i razvrat sila koja demonizuje svet, to je ona strašna opasnost na koju smo zaboravili ili na koju se namerno žmuri kako se ne bi video njen istinski, odvratni obraz.
Prvi potop je pretvorio zemlju u okean. Poslednji će je spaliti i istovremeno obnoviti u vatri. Međutim, u naše vreme odvija se potop prljavštine u kojoj ne tonu ljudska tela već duše.
Пишувај на македонски .Ова е македонски форум .

Zato su seks i razvrat sila koja demonizuje svet,
Вo еднa стaтијa имaше дел кoј глaсеше: ,,aкo сaкaш дa гo дoкaжеш пoстoењетo нa Бoг пoкaжи нaкaј клитoрисoт.''Нема цел, затоа треба да се сече. Исто како што се сече во некои муслимански земји, треба и во христијанските. Нели @ZOTE ?

Сексот ја уништувал личноста на човекот...
Оваква статија може да напише само некој кој трола или некој кој верува дека децата навистина ги носи штркот.
Инаку има гласини дека Хитлер бил импотентен, што ако гледаш од таа страна ти покажува што може да направи сексуалната фрустрација.
Да му се објасни на овој дека сексот е сила која го продолжува човековиот род. Или можеби мисли дека бебињата се демони...![]()
Зоте, ме интересира дали и како се класифицираат гревовите. Дали си подеднакво казнет ако имаш секс и ако силуваш или убиеш, или има кругови како кај Данте?

А ако мојата религија не ми дозволува да се женам, дали е грев сексот во тој случај?
Каква кола сакаш?
Нова прв да и се качиш или половна која кој стигнел ја возел