Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи да се дообјаснам - Слободното време го искористувам на попаметен начин...Кој нема шо да праве, а сака да си ја развива фантазијата, му препорачувам да упадне во некоја религија (единствено добрата фантазија ја гледам како позитивна придобивка од било која религија... па ајде бе, такви приказни нема да имате можност никаде да слушнете) ... Чист пример ви е Radost, просто му завидувам на човеков. Respect man :pos2:-Verbata vo Boga,ne e opredelena spored vremeto,a nitu pak e svojstvena za lugeto koi vie gi narekuvate zatucani i sl....zalosno e vo 21 vek.covekot da ne znae Koj go sozdal
-Znaci sepak posvetuvanjeto vreme na verata e pameten nacin
-Pa tebe togas drugite ke te doziveat kako vernik (a ne si).....toa sto zboruva znaes li?:helou:
Јас би ти препорачал да ги разгледаш уште еднаш првите четири што си ги напишал..Посебно интересна ти е оваа за тајната вечера..заборави да кажеш дали се работи за Розе или Вранец..Господ е нај голема измислица до сега што ја измислил човекот има многу факти
1. Тајната вечера треба да пијат вино сите од еден бокал или незнам ти шо на сликата јасно се гледа дека имаат секој по еден пред него
2. Крстоносците го шириле христијанството со војни, убијства...тва е грев мислам
3. Има се повеке и повеке атеисти (напредува човечкиот мозок)
4. Ако е Господ толко мокен како шо го правите верниците зошто не воспостави мир на земјата нели му е доста од толко кршачи на неговиот закон или да ги убеди сите атеисти дека постои над човекова сила ?!
Да не набројувам уште ке стигнам до 1000
Господ е нај голема измислица до сега што ја измислил човекот има многу факти
1. Тајната вечера треба да пијат вино сите од еден бокал или незнам ти шо на сликата јасно се гледа дека имаат секој по еден пред него
2. Крстоносците го шириле христијанството со војни, убијства...тва е грев мислам
3. Има се повеке и повеке атеисти (напредува човечкиот мозок)
4. Ако е Господ толко мокен како шо го правите верниците зошто не воспостави мир на земјата нели му е доста од толко кршачи на неговиот закон или да ги убеди сите атеисти дека постои над човекова сила ?!
Да не набројувам уште ке стигнам до 1000
Одговор:site tie vasi bogovi, angeli, drugi svetovi postojat vo samo i samo vo vasata vera i nikade na drugo mesto!
И сега верниците пак нека дрват, нихилистите, атеистите и фенси модерните момци нека тупат шо сакаат.BOBI DMX напиша:da bideme religiozni toa ne ni treba tuku treba da bideme verni nas ne ni treba religija nas ni treba vera ona vistinskoto da bideme svesni deka sme skapo plateni i da ne go ziveeme zivotot tuku taka za dzabe
не сум фатил да ги читам библијата, коранот и уште еден куп такви копи пејст книги но доволно сум запознаен со нивната содржина и она што го пропагираат за да речам НЕ фала... си знам сам да си поставам граници и според нив да се движам