Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
не можам да ве направам луѓе на сила....

секој си има свое мисење...:pipi::)

Како не оди?! Оди и тоа како! Поубаво е кафе без цигара :).

ако си непушач. а ако си пушач ќе се прашаме какво ти е кафето... сум трчала у 7 сабајле пред да одам на факултет по цигари у пижами заради кафето... ама после како ти иде убаво на душичката а? :wink:

Не ми оди само кога сум спречена да запалам цигара. Во сите други случаи прво се фаќам за цигарата, па за кафето. :)

Цигара морам, дали со кафе или без :) А инаку мене не ми оди првото заџвакување на мастика без цигара :kesa:

Оди кафе без цигара бе !!! еве јас на пример со 1 кафе пушам по 7-8 цигари,но некогаш кога ке речам не пушам си пијам само кафе ..

Оди кафе без цигара бе !!! еве јас на пример со 1 кафе пушам по 7-8 цигари,но некогаш кога ке речам не пушам си пијам само кафе ..

Toa kafeto da ne ti e vo termos od 2 litri ili so e rabotava? 8 cigari???? Jas maximum 2 a u ekstremni slucaevi ko sum doma ne ni pusam:))

нема ист вкус...
чорбаџиски , со две цигари , едно турско, кајмак - петел да застане да не пропадне

младите во Македонија пиеле најмногу алкохол,пушеле најмногу цигари,дрога и што уште не....абе каде ни оди младинава:pos2::pos2:

младите во Македонија пиеле најмногу алкохол,пушеле најмногу цигари,дрога и што уште не....абе каде ни оди младинава:pos2::pos2:

точно.... но каква врска има тоа со темава не ми е јасно???

еми не оди... сите пушачи би се согласиле со мене...

zato sto ako ne zapalis cigara dodeka pies kafe - za dzabe si piel :)
zato so se tripas deka ne odi
i zato so Jakov ima pravo ZA DA NE OSTANE RAKOT BEZ RABOTA

Abe nie pusacite si znaeme deka kafeto ne ni e slatko bez cigari.. a dodeka za drugite sto ne si pusat cigari..oni si znaat:toe: Jas ako nemam vo momentot cigari ne ni pijam kafe. Ednas mi se sluci koga se "resiv" da gi ostavam cigarite da ispijam edna solja kafe.. isto mi bese kako da ne sum go ispila...:toe::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom