Зошто не оди кафе без цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу јас моментално си пијам 5* in 1 тоа се две нескафе 3 во едно плус 3 малецки во 250мл Филџан...само полека се пие...одат и по 3-5 цигари:vozbud:

Едит а има опција и 6 In1 тоа е лесно,имено веднаш откако мќе завршите со 5* in 1 веднаш додајте банџи чоколадо-и имаме 6 во 1 т.е кафе + топло чоколадо....

Кога сме кај никотинот...една камел жото...ЛОл како оди со кафево:vozbud:

:helou:

П.С Чоколадото(ил какао) помагаат во лачењето на серотонин:)

Мене ми оди ..тајната е во тоа што не пушам (:

Јас сум непушач и пијам кафе, многу. Обожавам кафе. Ама мислам дека не оди без тие ебани цигари. Еве зошто, кога пијам кафе со татко ми тој пуши цигара и е сто пати посреќен од мене дур го пие кафето. Јас морам да изгризам 2-3 пластични лајчиња за да имам занимација дур го пијам кафето. А татко ми онака среќен, го гледа кафето, го млацка, му зборува... а со тоа едно кафе му одат 5-6 цигари и го смируваат, искулиран е в крај.
А јас сум ист ко и претходно...

Оди, ама за кого како. Еве баш сеа си пијам кафе без цигара и супер ми е, а имам запалено и цигара... мада не ми е нешто посебно, као непушач. :)

Jas so edno kafe(bilo kakvo) obavezno duvam po dve cigari, inaku ne mi e vkusno, a go pijam sherbet blago.
Spored mene kafe bez cigara, a i cigara bez kafe, ne ide.
Sekako da ne se pretera, a najdobro e prethodno da ste pojaduvale/doruckuvale nesto, na gladno se pojavuvaat kiselini vo zeludnikot.

Znaci pusac sum i mislam deka logicki gledano nema vrska kafe so ili bez cigara.Ama mene mi e ubavo najcesto koga odam na kafe so drustvo pijam espreso(malo bez seker ili golemo so edno paketce seker) po doma non stop pijam neskafe i vo edniot i vo drugiot slucaj bez cigara nemie toa toa...kako da kazam najverojatno samo pusacite mozat da me razberat so sakam da kazam.Koga pijam kafe i koga pusam cigara istovremeno se osekam poinaku odkolku samo koga pijam kafe.Poopusteno i kako so velat "kafeto e poslatko so cigara" znaci se obiduvam da kazam deka nema nekoii hemiski reakcii kafe i cigara vo organizmot sto mozat da predizvikaat da se custvuvame ubavo tuku samiot razum ne tera taka barem jas taka smetam kako i da e i sega vo momentov iako e malku kasno si uzivam vo kafeto i vo cigarata maximalno :)

ја па од коа ги остајв цигарите пропив кафе. Пред тоа пиев едно у неделата, сеа 2 дневно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom