Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Темата не е кој кого на игнор ќе ставел, дај пораснете веќе, на никој не му е гајле, не сте вие најважните личности на планетава, сите со комплекси.

Па природата е во тоа што сме различни, ако тебе природата ти дала краставичка во гаќи, на Трпе му дала црн патлиџан, ако тебе природата ти дала кикиритка во глава, на Мирко може му дала мозочни виуги, ако на тебе ти се јадат јајца на око, на Митре му се јадат пиперки подлучени, џаст сејин..., природата не дала различни, со различни капацитети, физички изглед и различни вкусови.
Ооо душичка напатена. :place:

Сите знаеме каде ти е подсвеста и со кои проблеми се соочуваш.

Ама прво ти да ги испопипкаш сфи момци за да утфрдимо кој е тфрд а кој е мек.
Може?

:icon_mrgr:
Зашто он?
Од толку женски членови на форумов, баш он да не пипка?

си имаш и ти свои фантазии, нема збор

Ооо душичка напатена. :place:

Сите знаеме каде ти е подсвеста и со кои проблеми се соочуваш.
Да напатена сум! :vozbud::icon_lol:Ама дека црн патлиџан ми е омилен зеленчук затоа ми падна на памет бе, ми се врти пинџур во глава, не знам тебе што ти се врти, изгледа нешто друго. :pos::pos:

Да напатена сум! :vozbud::icon_lol:Ама дека црн патлиџан ми е омилен зеленчук затоа ми падна на памет бе, ми се врти пинџур во глава, не знам тебе што ти се врти, изгледа нешто друго. :pos::pos:
Само Кадаиф може да ги реши твоите проблеми и тоа со договор :cool: близу швиц е

Зашто он?
Од толку женски членови на форумов, баш он да не пипка?

си имаш и ти свои фантазии, нема збор
Па он вика дека тема е за меки момци, а не некое женско.
Нека пипка и нека разграничи сам кои су меки а кои тфрди.

А ти си имаш сфои фантазии за тоа како би изгледале моите фантазии,нема збор, стари.

ок, тебе нека те пипка, ја ќе побарам женска експертиза околу тоа прашање
Кур што ке се нафати некое женско од форум тебе да те пипка.
Нели видиш какфи су, сфе невини и очајни, на прсти се броиф асални(Луси,Акесо.... толко).
А и која би те пипкала док ти ву збориш за Груефски,Авијано,шиптаpи,Смилкофско...

Нека пипка Лаик, лаички и ноншалантно,па кд ке дојде ред до тебе, ке ти кажемо да жмуриш и да мислиш на тфој следеќи пост(ох вејт...).

Имам три барања да ми се избрише акаунт ама кој ме ебе изгледа, проба културно, проба да га изнервирам Киселога, можда и два, ама не ме шљиви никој, па мораш ти да ме трпиш чичо :D
Ти да седиш мирен. Форумов сеуште има материјал и потенцијал за виртуелен пренос на допамин.

Ја на сите двајца им тргнав игнор. Исто глупо се осеќам, пред и потоа.
@HoT iCe Жешко Ице, Ацид не брише аконти, срце не му дава!
Му пуштив барање, му пуштив и pw по порака, лабаво ме изигнорира и ме банираше оти сум го дупел @Kadaif
:pijani:
Која си ти пичкетина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom