Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ооо душичка напатена.Па природата е во тоа што сме различни, ако тебе природата ти дала краставичка во гаќи, на Трпе му дала црн патлиџан, ако тебе природата ти дала кикиритка во глава, на Мирко може му дала мозочни виуги, ако на тебе ти се јадат јајца на око, на Митре му се јадат пиперки подлучени, џаст сејин..., природата не дала различни, со различни капацитети, физички изглед и различни вкусови.
Зашто он?Ама прво ти да ги испопипкаш сфи момци за да утфрдимо кој е тфрд а кој е мек.
Може?
![]()
Да напатена сум!Ооо душичка напатена.
Сите знаеме каде ти е подсвеста и со кои проблеми се соочуваш.
Само Кадаиф може да ги реши твоите проблеми и тоа со договорДа напатена сум!Ама дека црн патлиџан ми е омилен зеленчук затоа ми падна на памет бе, ми се врти пинџур во глава, не знам тебе што ти се врти, изгледа нешто друго.
![]()
Па он вика дека тема е за меки момци, а не некое женско.Зашто он?
Од толку женски членови на форумов, баш он да не пипка?
си имаш и ти свои фантазии, нема збор
Кур што ке се нафати некое женско од форум тебе да те пипка.ок, тебе нека те пипка, ја ќе побарам женска експертиза околу тоа прашање
Ти да седиш мирен. Форумов сеуште има материјал и потенцијал за виртуелен пренос на допамин.Имам три барања да ми се избрише акаунт ама кој ме ебе изгледа, проба културно, проба да га изнервирам Киселога, можда и два, ама не ме шљиви никој, па мораш ти да ме трпиш чичо![]()
Ме навреди у пичку матер. Пак ќе те дупам.Која си ти пичкетина
Можеш само да ми се фатиш заМе навреди у пичку матер. Пак ќе те дупам.
Доктор во Германија си а сепак напатен човек. Жално.Можеш само да ми се фатиш за![]()