Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Ваков диносаурски хумор од уште времето на фејбсук групите немам читано а фејсбук не користам 10 години.
Време е да бараме потполи краишта.
De vie mladite kazite nesto za da se nasmejme, so tuku kjutite .

...поттикнат од темата, се сетив на песочниот саат од Хари Потер(колку е поинтересен разговорот, толку поспоро тече часовникот):):)

Ваков диносаурски хумор од уште времето на фејбсук групите немам читано а фејсбук не користам 10 години.
А што очекуваше, кога најактивни се диносаурусите, две-три тетки и уште толку џенски со пајажина на критичните места?
Тоа со летање на југ нема да те спаси и ти еден ден да бидеш како нас :)

А што очекуваше, кога најактивни се диносаурусите, две-три тетки и уште толку џенски со пајажина на критичните места?
Скраја да е чичо, ако ме видиш негде сс такв хумор, слободно можеш да ме скинеш сс двоцефку, буквално ни личан опис да не ми остане од лице.

Супер хумор, тоа ни фали на сите нас, да се изнасмееме поштено...баш ми прија...хаааахаааа:pos::pos::pos:
Боље да се смееме на бош моабет, отколку да се навредуваме и исмејуваме.

Фенелчо, нема веќе џенски со пајажина на критични места( зш бе критично велиш), сега во модерново доба вибратори ти се поевтини ид 1кгр.краставици.
:pos:

De vie mladite kazite nesto za da se nasmejme, so tuku kjutite .
Кога ќе почнам да ве читам што пишувате, заборавам што сакам да кажам, се осеќам како да сум забегал негде, на некоја чешма.

Е која е твојата замисла за "модерен" хумор.

Кога ќе почнам да ве читам што пишувате, заборавам што сакам да кажам, се осеќам како да сум забегал негде, на некоја чешма.
Ама не пропушташ да прочиташ, ајде признај:D

Скраја да е чичо, ако ме видиш негде сс такв хумор, слободно можеш да ме скинеш сс двоцефку, буквално ни личан опис да не ми остане од лице.
Чичин, не викај двапут!
И ја такој сам мислија на 30+ године за мои старци. Како време иде фаќам се понекад у дежаву ситуације, мајку му, нели овакој и они се понашасва?
Не мож да се правиш овдеј на три и пол, како играв сви, такој и ти! Тема од другу страницу е зрела за у Чек дис аут, али некако се држи у љубоФ и секс.
Од време на време ќе се појави некој или некоја која пати од нејебитис, па гу живне тему. Али како што видиш, све се своди на: мушки би да га мунев па било куде, женске би да гу продадев за поскупо, тачка!
Све остало су нијансе, како што викаше на време Ѓоле.
П.С. За да мож реално да те виду ем с’с возраст ем с’с так’в хумор, за жал не е могуќе, пошто к’д ти ќе имаш годинке колко ја с’га, мене ќе ме има у некоју другу књигу :toe:

Последно уредено:
Супер хумор, тоа ни фали на сите нас, да се изнасмееме поштено...баш ми прија...хаааахаааа:pos::pos::pos:

Фенелчо, нема веќе џенски со пајажина на критични места( зш бе критично велиш), сега во модерново доба вибратори ти се поевтини ид 1кгр.краставици.
Вибраторите не честат коњак, не шетаат, не се нервираат.... а за вас сексот е преценет и веке многу изгустирана работа, вистинскиот оргазам ви е кога некому ке се качите на глава, ке го ставите под папуча.... :eek:

Има една група на фб луда соба се вика, да се зачлениш обавезно.

Не бидете такви исклучиви!
Остајте каков хумор кружи, кој со што се занимава овде!
Како прво тие со т.н. лош хумор и зрели за луда соба се дупло а од некои и тродупло постари од вас, сигурно виделе и доживеале многу повеќе од вас.
Второ, ако чекате озбилна дискусија на форум, на тема машки-женски, барајте си некоја соба да се зачлените и вие! Господ се има откажано од решавање на тоа прашање, не па ние овде:toe:!
Трето, ако сте пак јако креативни, бујрум, да ве чуеме :свиркам:

Банираја би ве сви до еднога.
Мачко дај бе нека те фатив тија брљиви па и улети им сс клизачи, банирај све овуј геријатрију на форум, љуби брат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom