- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.094
- Поени од реакции
- 86.585
многу си срамотна, право да ти кажам... има и уметничко дело, може е вистина за путкино оконе секоја го има
Прегледај го приврзокот 457355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу си срамотна, право да ти кажам... има и уметничко дело, може е вистина за путкино оконе секоја го има
Прегледај го приврзокот 457355
De vie mladite kazite nesto za da se nasmejme, so tuku kjutite .Ваков диносаурски хумор од уште времето на фејбсук групите немам читано а фејсбук не користам 10 години.
Време е да бараме потполи краишта.
А што очекуваше, кога најактивни се диносаурусите, две-три тетки и уште толку џенски со пајажина на критичните места?Ваков диносаурски хумор од уште времето на фејбсук групите немам читано а фејсбук не користам 10 години.
Скраја да е чичо, ако ме видиш негде сс такв хумор, слободно можеш да ме скинеш сс двоцефку, буквално ни личан опис да не ми остане од лице.А што очекуваше, кога најактивни се диносаурусите, две-три тетки и уште толку џенски со пајажина на критичните места?
Тоа со летање на југ нема да те спаси и ти еден ден да бидеш како нас![]()
Супер хумор, тоа ни фали на сите нас, да се изнасмееме поштено...баш ми прија...хаааахааааА што очекуваше, кога најактивни се диносаурусите, две-три тетки и уште толку џенски со пајажина на критичните места?
Тоа со летање на југ нема да те спаси и ти еден ден да бидеш како нас![]()
Кога ќе почнам да ве читам што пишувате, заборавам што сакам да кажам, се осеќам како да сум забегал негде, на некоја чешма.De vie mladite kazite nesto za da se nasmejme, so tuku kjutite .
Е која е твојата замисла за "модерен" хумор.Ваков диносаурски хумор од уште времето на фејбсук групите немам читано а фејсбук не користам 10 години.
Ама не пропушташ да прочиташ, ајде признајКога ќе почнам да ве читам што пишувате, заборавам што сакам да кажам, се осеќам како да сум забегал негде, на некоја чешма.
Чичин, не викај двапут!Скраја да е чичо, ако ме видиш негде сс такв хумор, слободно можеш да ме скинеш сс двоцефку, буквално ни личан опис да не ми остане од лице.
Вибраторите не честат коњак, не шетаат, не се нервираат.... а за вас сексот е преценет и веке многу изгустирана работа, вистинскиот оргазам ви е кога некому ке се качите на глава, ке го ставите под папуча....Супер хумор, тоа ни фали на сите нас, да се изнасмееме поштено...баш ми прија...хаааахаааа
Боље да се смееме на бош моабет, отколку да се навредуваме и исмејуваме.
Фенелчо, нема веќе џенски со пајажина на критични места( зш бе критично велиш), сега во модерново доба вибратори ти се поевтини ид 1кгр.краставици.
![]()
Има една група на фб луда соба се вика, да се зачлениш обавезно.Супер хумор, тоа ни фали на сите нас, да се изнасмееме поштено...баш ми прија...хаааахаааа
Боље да се смееме на бош моабет, отколку да се навредуваме и исмејуваме.
Фенелчо, нема веќе џенски со пајажина на критични места( зш бе критично велиш), сега во модерново доба вибратори ти се поевтини ид 1кгр.краставици.
![]()
ОдмаИма една група на фб луда соба се вика, да се зачлениш обавезно.