Зошто момците не ги сакаат добрите девојки!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Банираја би ве сви до еднога.
Мачко дај бе нека те фатив тија брљиви па и улети им сс клизачи, банирај све овуј геријатрију на форум, љуби брат.
Имамо везе и там, ништо не ни можеш :)
Мене лично бан би ми завршија работу, да не кисну без везе на форум!

...,,Мачка" е модератор на подфорум Општи муабети, а во подфорум Љубов и секс нема ингиренции да банира, ако почне форумот пак со банирање по желби затоа што тебе ти пречат членови ,,геријатриски" нема да остане ниеден член, ако ти не можеш да се носиш со постари од тебе игнорирај ги нивните коментари, чиста работа, а ако сакаш да ти го избрише админот твоето членство овде не пишувај ,,Киселко" туку како треба адни го сигурно ќе ти ја исполни желбата!

...инаку како има геријатрија има и педијатрија на форумов!:toe:

е ствар на договор, не може мене некој форумџија/форумџика да ми кажува.....
Убаво е што имате договор, но во природата постојат пишани и непишани правила. Никој не е над природата.

Убаво е што имате договор, но во природата постојат пишани и непишани правила. Никој не е над природата.
Па природата е во тоа што сме различни, ако тебе природата ти дала краставичка во гаќи, на Трпе му дала црн патлиџан, ако тебе природата ти дала кикиритка во глава, на Мирко може му дала мозочни виуги, ако на тебе ти се јадат јајца на око, на Митре му се јадат пиперки подлучени, џаст сејин..., природата не дала различни, со различни капацитети, физички изглед и различни вкусови.

Имам три барања да ми се избрише акаунт ама кој ме ебе изгледа, проба културно, проба да га изнервирам Киселога, можда и два, ама не ме шљиви никој, па мораш ти да ме трпиш чичо :D
Де бе да го ебам сите бегате од форумов и бришете акаунти оти не ви одговарал некој. Влегувај у теми што те интересираат и тоа е тоа. И мене ме печат очи кога ги читам мкд владе и бијонс ама некогаш игнорот игра. Еве баш сеа ќе настегам игнори на курсаџииве, без фенел.

Де бе да го ебам сите бегате од форумов и бришете акаунти оти не ви одговарал некој. Влегувај у теми што те интересираат и тоа е тоа. И мене ме печат очи кога ги читам мкд владе и бијонс ама некогаш игнорот игра. Еве баш сеа ќе настегам игнори на курсаџииве, без фенел.
Segde gi ima, koga gi lupnes na ignor posle ne ti stigaat notifikacii od taa tema koga oni ke pisat i ako e tema sto sakas da ja citas moras racno da ja baras. Gubis golem del od funkcionalnost a gi ima vo skoro sekoja tema. Ne e deka ne sum probal, istoto i so Ron go probav i sekoe logiranje na forumit imav 0 notifikacii posto sungjerot go ima vo sekoja tema so negovite gluposti.
Forumov go koristam za razonoda i da procitam nesto pametno od druga perspektiva a so gremlinive vo sekoja tema, niti pametno ke procitas, niti interesno.

Еве @bijons дека ти си гу отфорила тему тебе ке те прашам што подразбраш под добру девојку?
Зшто мислу дека и ти си немажена и се сметаш себе си за добру девојку.
А не си.
Отроф си.

Љути се колко сакаш или пријавуј на админи ама никој нејке девојке како тебе и тија там тфои добри приателке.

Они су можда добри и фини у друштфо,спрма тебе и меѓу себе, а кој знае какфи су кд ке искочиф на дејт или кд ке улегнеф у посериозну врску.

Еве пример ти.
Праиш се експерт на сфако поле а везе немаш, праиш се паметна а не си, имаш претапа бумерски хумор, праиш се члан на МАНУ а си тежак аконт и инпровизатор и имаш миљон грешке али нема врзе сите грешаат нели хаха.
Никој нејке такфу "добру" девојку.
Веруј ми.

Ск ке каеш тема не си ти него добрите девојки ама ја мислу дека ти си мислиш дека си една од ниф.
Ја не ги знам тфои пријателке, ама еве тебе те знам од форум и ке ти кажу прво да си га разграничиш критерирум за добри девојке па тк да прашаш дали некој ги сака или не.

Segde gi ima, koga gi lupnes na ignor posle ne ti stigaat notifikacii od taa tema koga oni ke pisat i ako e tema sto sakas da ja citas moras racno da ja baras. Gubis golem del od funkcionalnost a gi ima vo skoro sekoja tema. Ne e deka ne sum probal, istoto i so Ron go probav i sekoe logiranje na forumit imav 0 notifikacii posto sungjerot go ima vo sekoja tema so negovite gluposti.
Forumov go koristam za razonoda i da procitam nesto pametno od druga perspektiva a so gremlinive vo sekoja tema, niti pametno ke procitas, niti interesno.
Во право си и 100% е истиот случај и кај мене. Ама има и квалитетни луѓе овде со кои можеш да водиш нормални дискусии, да читаш рационални размислувања и да научиш доста.

А уствари едните исти си реплицираат, така да ако секој што реплицира на мкд владе рецимо го игнорираш проблемот ти е решен.

Во право си и 100% е истиот случај и кај мене. Ама има и квалитетни луѓе овде со кои можеш да водиш нормални дискусии, да читаш рационални размислувања и да научиш доста.

А уствари едните исти си реплицираат, така да ако секој што реплицира на мкд владе рецимо го игнорираш проблемот ти е решен.
А вие двајца што не си правите моабет у пп?
Не мора вас да ве читаме, досадни сте.

Ја на сите двајца им тргнав игнор. Исто глупо се осеќам, пред и потоа.
@HoT iCe Жешко Ице, Ацид не брише аконти, срце не му дава!
Му пуштив барање, му пуштив и pw по порака, лабаво ме изигнорира и ме банираше оти сум го дупел @Kadaif
:pijani:

Ако може да се смени насловот на темата во-Зошто меките момци не ги сакаат добрите девојки..

Ако може да се смени насловот на темата во-Зошто меките момци не ги сакаат добрите девојки..
Ама прво ти да ги испопипкаш сфи момци за да утфрдимо кој е тфрд а кој е мек.
Може?

:icon_mrgr:

Ама прво ти да ги испопипкаш сфи момци за да утфрдимо кој е тфрд а кој е мек.
Може?

:icon_mrgr:
Парва немој да ме изнервираш пошто ја сам од тија што ме тој страшно погаѓа ќе те ставу на игнор..п.с. хехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom