Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не било нешто забрането за малолетници?? :kez: :sekss:Dimitarc напиша:ja ne lazam i ne krijam godini. Edas trebase
Acid напиша:Штранга, ти зошто се шминкаш и зошто користиш креми за уништување на брчките?
Ете ти го одговорот.
Шминка = залажување. Со шминка ги залажуваш другите дека си помлада (поубава). Можеби не си свесна, ама индиректно ги криеш годините на тој начин.schtranga напиша:hehe u zabluda si bre acid ja koristam sminka za da si bidam ubavka , a ne za da gi skrijam godinite , boze sacuvaj pa jas imam samo 24 godini i uste ne koristam kremi protiv brcki al ke pocnam od 25 hihi
uste ne mi se e slucilo da si gi skrijam godinite , ali valjda ke dojde i toa vreme hehe
Ako ne pobaras nikoj ne ti dava...........BabyGirl^^^ напиша:ja mislam deka krijenjeto na godini najmnogu go pravat isfrustrirani i iskompleksirani personi dane gi narecam taka...kao na primer ja i drugarkami bevme ednas na edno mesto ne e bitno...bitno bese cabare i tamu eden tipac i se upustavase ali se glease deka ima vise od 30..i koga posle tipot da ti bil zenet so deca...BOG DA CUVA MISLAM BOLNI PSIHOPATI NIZ GRADOV...