Зошто кога ќе постигнеш љубов, пополека го снемува сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 март 2008
Мислења
2.623
Поени од реакции
1.959
Ова се случува многу често во врските. А зошто?

Ако добро те сватив, тогаш ти (најверојатно) си единствениот на кого му се случува тоа :)

Сакаш да кажеш дека од ка ќе се затрескаш у девојката неќеш повеќе да ја ’’трошиш’’?

јас мислам дека сака да каже дека кога ке се заљубиш и колку повеќе си во врска со нејзе, сексуалниот живот со неа станува млак... така?

јас мислам дека сака да каже дека кога ке се заљубиш и колку повеќе си во врска со нејзе, сексуалниот живот со неа станува млак... така?
Еден мој постар пријател кажуваше:’’После десет години брак,сексот со сопругата е исто ка брат у гз да е*беш.’’:pos2:

Сака да кажи, ко ќе се заљуби не е толку опседнат со сексот, туку има и други работи што го исполнуваат и така полека сексот се запоставува. И автоматски ова е и одговорот на прашањето.

Брату од кога че постигнеш љубов СЕКСОТ ПРЕМИНУВА ВО ВОДЕЊЕ ЉУБОВ .. ти во лош филм живејш или некој лошо ти го презентира

Зошто кога ќе постигнеш љубов, пополека го снемува сексот???

...ова повеќе ми личи на фудббалско прашање..
...а како тоа се постига љубов????? ....колку пати неделно треба да се тренира????

...на двоножните суштества со три димензии (висина, ширина и должина) примарна цел им е својата трета димензија (должина) ...секој ден да ја споделат со различно суштество со три димензии (висина, ширина и длабина). ... е сега...доколку секој ден својата трета димензија ја споделуваш со исто суштество со длабина (причина љубов)...споделувањето станува досадно бидејќи нема предизвик, нема освојување...можеш да го добиеш кога ќе посакаш...без да се потрудиш

...од ова печуркиве забегав од фудбал на метафизика:vozbud:

Па ќе го снема , ако се плеска на страна :toe:

Веројатно затоа што од (многу) секс сте преминале и на љубов :) (си зедов за слобода вака да си објаснам штом не си дал некој детаљ плус)

Ова што ти го пишав ми е единственото... логичко решение кое ми се мота низ главата инаку... не сум паметен да знам што да мислам за оваа конфузна проблематика која си ја пишал а е толку необична

Темава е како да е поставено од некое дебилно suburbia Американче, кое сака да има лепенка на гзот на жената на кое пишува Warning: After 10 years of abuse consult your psychologist!*

*За оние што не знаат, Американците имаат вакви Warning лепенки дури и на четката за заби и на сообраќајни знаци „со остри рабови“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom