Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможит, од Битола си:baeh:
:pos2::pos2::pos2:

Инаку Јове си беше ок...
Не можи, бт на крајот од никот. ОМГ ! Јас за да се осигурам дека нема да бидам никогаш модератор, на следната Нова Година, во 00:01 ќе побарам да ми се смени никот во МаркоЦрнио_БТ и да се осигурам дека нема да станам тиранин, а кит-катче, Јове колку шо не беше океј то чудо е.

Не ја знам точно причината зошто е тргнат, ама па кеф колку ми е претстава си немате. Конечно нема кој да не пика в машина за безвезни работи, нема кој да ми кажува тема ако отворам БИЛО КАДЕ дека е starapozz (A), нема кој да ми одговара на било кое прашање саркастично, иронично и нема кој да ги потценува сите членови на форумов (добро, освен неколку женски ликови на кои им се посвети со душа и гради за дудлање.). Зад грб на администрацијата, невидливата социјална група АНТИ-ЈОВЕ_БТ имаше собиранка, на која што модераторот Апокалипто откако изјави дека Јован не е модератор повеќе се испи толку многу алкохол, шо 400 членови завршија на инфузија. Да, групата брои преку 5000 членови, и само привилегирани можат да влезат. Сепак, уште еднаш, да го поздравиме заминувањето на тиранинот и побрзо средете го багот да не го јавува повеќе ко модератор. п0зз-.
Пријавен си во редакција и доби жолт картон.

Јове има хејтери. Сега му фали само уште спот со Елвир Тврдиќ и оп ќе го направиме ѕвезда.

Сепак, од доверливите редакциски извори ја знам конкретната причина зошто ете мојот колега по струка не е веќе колега по должност, ама сепак јас сум на негова страна. Хејт хим, хејт ми!

п.с. Јове, ќе ме упознаеш сега со Там? :smir:

Мене баш ми се свиѓаше Јове и неговите постови. Закон човек

Баг на вбулетин е тоа. И ред хат е уште админ според него.
А најверојатно Ред Хат пред тргањето од функција исчепкала нешто во софтверот на форумов и затоа беше падот пред некој ден и од тогаш не може целосно да ги остстранат од листа и двајцата :toe:

Зошто најдобрите луѓе си одат? Прво Тоше, сеа Јове! WE LOVE YOU ЈОВЕ!

But we don't love битола.

Ајде петиција за Јове да биде вратен :vozbud:
Озбилно, не е забавно ова веќе -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom