Зошто Јове_бт е тргнат од функцијата модератор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Како се чувствувате поради тргањето на Јове_бт од функцијата модератор?

• Одлично, така и му требаше поради недоличното однесување

Гласови: 12 25,0%
  • Веќе ништо не е исто без него :(

Гласови: 18 37,5%
  • Кој е па тој Јове бт?

Гласови: 18 37,5%

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е баг :)
ред хат е бот :P

Не е. Постои како човек. Црвен го викаат, беше на роденденската собиранка. Го има и во галерија на слики од роденденот, прочепкај :) типот со наочарчињата на сепаре:)

Ред Хет е женско иначе. Црвен е скроз друг чоек. :icon_cool.

Дупли јузер? :vozbud::pos2:

Шала на страна, модератор како Јове нема да се најде. Штета што не најде заеднички јазик со админите. Се надевам дека како претседател ќе е многу подобар. Многу среќа понатаму!*

*се гребам за фотеЉа.:pipi:

Јове го мрази Јувентус, јас уште појќе Интер. Ах колку се устручавав да го банирам и опоменувам на времето, ах ... сега полесно се дише ...:pipi:

Хаха какви заебанции прават значи, никигаш не би можело да се тргне човек како Јове од редакција, закон е човекот. И Фросе не лажи за вбулетинот нешто баг дека е кога се знае дека Кајгана НЕМА БАГОВИ.:)

Море ич... И мене ме налутивте. Размислувам да се откажам од модераторството.

Битолска солидарност бре, што ни можете?! Еден за сите сите за никаде.

Хаха какви заебанции прават значи, никигаш не би можело да се тргне човек како Јове од редакција, закон е човекот. И Фросе не лажи за вбулетинот нешто баг дека е кога се знае дека Кајгана НЕМА БАГОВИ.:)

:back::back::back:
Ама види јас ова... уствари админи, чек дис аут нема модератор. :pos2:
Велите Маарко бил добар а?

Има багови Лични известувања: 1
menu_open.gif

а немаш известувањa :)

:back::back::back:
Ама види јас ова... уствари админи, чек дис аут нема модератор. :pos2:
Велите Маарко бил добар а?
ОК не лижам гз сеа ама потенцирам дека администрацијата си прави дупешка со нас јузерите. И се разбира тебе Јове да не те сакаме веќе, оти не си модератор наводно:pos2::smir:

Ок ми беше мене Јове:pipi:
Добри му беа и постовите бе што сега го напаѓате сите:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom