Хоуп
ümid edirəm
Кога си невин жити се од кај знаеш што е тоа секс? И дај сподели зошто не не бива во се освен во сексот во твојот случај зошто нели го нема.Да. Секако освен за секс за ништо друго не ве бива
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога си невин жити се од кај знаеш што е тоа секс? И дај сподели зошто не не бива во се освен во сексот во твојот случај зошто нели го нема.Да. Секако освен за секс за ништо друго не ве бива
Тоа на вас ви го оставам, секако крајна цел во животот е колку повеќе ке се изнарокаш и кој ти се пушта и те свиѓа дур си во врска/брак.Кога си невин жити се од кај знаеш што е тоа секс? И дај сподели зошто не не бива во се освен во сексот во твојот случај зошто нели го нема.
Потензично беше кога некој се појави да ја брани Гиговска кога јавно ги споделивме нашите сексуални казни за неа.Tenzicno![]()
Претпоставувам сеуште си невин?
Не го бранам батево ама Andrew Tate, и сите останати Red Pill, Blue Pill, Black Pill скоро истиот или сличен муабет го вртат, така да невиноста овде не игра никаква улога.Кога си невин жити се од кај знаеш што е тоа секс? И дај сподели зошто не не бива во се освен во сексот во твојот случај зошто нели го нема.
Ne mi teknuva, daj link, nesto da se posmeam vo ovoj zivot lazovenПотензично беше кога некој се појави да ја брани Гиговска кога јавно ги споделивме нашите сексуални казни за неа.
Затоа треба да си имаш другарка лезбејка што ќе ги напаѓа и мажите и жените и ќе ти биде све равно.Тај е тај разлика измеѓу нас и женски.
Кд ке напраи некое мушко срање,триста мили мајке му се изнапцуемо и ке га одеремо.
А кд ке напраи некое женско срање,сфи женски ке кажеф муж ву е криф.
Он ова,он она.
Ne mi teknuva, daj link, nesto da se posmeam vo ovoj zivot lazoven![]()
Ja pogodivte temata i vie, tuku ostaj to,
на тебе препуштам да ми објасниш за сексот како поискусна во таа област![]()
Секако не очекував да ми објасниш нешто за поучно за економија, здравство, наука, технологија, иновација.Полов однос или секс означува чин помеѓу две или повеќе личности или животни (од различен или од ист пол) при што доаѓа до стимулација на половиот орган на барем еден учесник. Оваа широка дефиниција за половиот однос ги опфаќа вагинално-пенилниот, оралниот и аналниот секс, како и заемна мастурбација.
Ова следново не мора да го учиш пошто не би требало да произведуваш потомци и да се расплодуваш убав си вака
Во најширока смисла на зборот, сексот претставува вагинално-пенилен однос при кој доаѓа до оплодување и размножување.
Можеби во некоја дефиниција соло мастурбацијата е исто вид секс па ај да се надеваме дека и тебе ќе те ставиме во списокот кај искусните во сексот.
Мене воопшто никаква улога не ми игра невиност кај никој, само се шалев со некој кој од прва на жена се обраќа само за ебење служиш, а немал секс. Не ми е јасна таа реченица... Да не пукаме ко тикви.тогаш те молам објасни ми зошто сепак невиноста е посакувана и од двете страни?
Вака кога бараш да ти раскажуваат за секс, па и пушење, голтање и слично, за некои да се направат искусни можат да те прелажат па поради твоето неискуство се да заврши фатално по тебе. Мислам постојат некои невладини организации, ќе ти објаснат се, ќе те информираат точно, посигурно ти е така.Секако не очекував да ми објасниш нешто за поучно за економија, здравство, наука, технологија, иновација.
За дупење, пушење, голтање верувам искусна си на таа тема.![]()
@Хоуп се пронајде ли срц?