Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.626
Поени од реакции
9.816
Да. Секако освен за секс за ништо друго не ве бива
Кога си невин жити се од кај знаеш што е тоа секс? И дај сподели зошто не не бива во се освен во сексот во твојот случај зошто нели го нема.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
293
Поени од реакции
466
Кога си невин жити се од кај знаеш што е тоа секс? И дај сподели зошто не не бива во се освен во сексот во твојот случај зошто нели го нема.
Тоа на вас ви го оставам, секако крајна цел во животот е колку повеќе ке се изнарокаш и кој ти се пушта и те свиѓа дур си во врска/брак.

на тебе препуштам да ми објасниш за сексот како поискусна во таа област :pusigo:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.363
Поени од реакции
28.466

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
866
Поени од реакции
1.379
Претпоставувам сеуште си невин?
Не го бранам батево ама Andrew Tate, и сите останати Red Pill, Blue Pill, Black Pill скоро истиот или сличен муабет го вртат, така да невиноста овде не игра никаква улога.

Можи истото да се кажи за вас жените, „сите мажи се исти“, или е невина не сака да дај мислејќи дека е само за ебење, или е преебана.

Да не генерализираме. Не сме САД. Being a virgin нема негативен импакт во животот, било на маж или жена. Ако има тогаш те молам објасни ми зошто сепак невиноста е посакувана и од двете страни?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.392
Поени од реакции
24.115
Потензично беше кога некој се појави да ја брани Гиговска кога јавно ги споделивме нашите сексуални казни за неа.
Ne mi teknuva, daj link, nesto da se posmeam vo ovoj zivot lazoven :D

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.915
Поени од реакции
21.947
Тај е тај разлика измеѓу нас и женски.
Кд ке напраи некое мушко срање,триста мили мајке му се изнапцуемо и ке га одеремо.

А кд ке напраи некое женско срање,сфи женски ке кажеф муж ву е криф.
Он ова,он она.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.363
Поени од реакции
28.466
Тај е тај разлика измеѓу нас и женски.
Кд ке напраи некое мушко срање,триста мили мајке му се изнапцуемо и ке га одеремо.

А кд ке напраи некое женско срање,сфи женски ке кажеф муж ву е криф.
Он ова,он она.
Затоа треба да си имаш другарка лезбејка што ќе ги напаѓа и мажите и жените и ќе ти биде све равно.
Автоматски споено мислење:

Ne mi teknuva, daj link, nesto da se posmeam vo ovoj zivot lazoven :D

Горе - доле тука негде.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.392
Поени од реакции
24.115

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.626
Поени од реакции
9.816
на тебе препуштам да ми објасниш за сексот како поискусна во таа област :pusigo:
Полов однос или секс означува чин помеѓу две или повеќе личности или животни (од различен или од ист пол) при што доаѓа до стимулација на половиот орган на барем еден учесник. Оваа широка дефиниција за половиот однос ги опфаќа вагинално-пенилниот, оралниот и аналниот секс, како и заемна мастурбација.

Ова следново не мора да го учиш пошто не би требало да произведуваш потомци и да се расплодуваш убав си вака :P

Во најширока смисла на зборот, сексот претставува вагинално-пенилен однос при кој доаѓа до оплодување и размножување.

Можеби во некоја дефиниција соло мастурбацијата е исто вид секс па ај да се надеваме дека и тебе ќе те ставиме во списокот кај искусните во сексот.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
293
Поени од реакции
466
Полов однос или секс означува чин помеѓу две или повеќе личности или животни (од различен или од ист пол) при што доаѓа до стимулација на половиот орган на барем еден учесник. Оваа широка дефиниција за половиот однос ги опфаќа вагинално-пенилниот, оралниот и аналниот секс, како и заемна мастурбација.

Ова следново не мора да го учиш пошто не би требало да произведуваш потомци и да се расплодуваш убав си вака :P

Во најширока смисла на зборот, сексот претставува вагинално-пенилен однос при кој доаѓа до оплодување и размножување.

Можеби во некоја дефиниција соло мастурбацијата е исто вид секс па ај да се надеваме дека и тебе ќе те ставиме во списокот кај искусните во сексот.
Секако не очекував да ми објасниш нешто за поучно за економија, здравство, наука, технологија, иновација.

За дупење, пушење, голтање верувам искусна си на таа тема. :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.626
Поени од реакции
9.816
тогаш те молам објасни ми зошто сепак невиноста е посакувана и од двете страни?
Мене воопшто никаква улога не ми игра невиност кај никој, само се шалев со некој кој од прва на жена се обраќа само за ебење служиш, а немал секс. Не ми е јасна таа реченица... Да не пукаме ко тикви.

Секако не очекував да ми објасниш нешто за поучно за економија, здравство, наука, технологија, иновација.

За дупење, пушење, голтање верувам искусна си на таа тема. :D
Вака кога бараш да ти раскажуваат за секс, па и пушење, голтање и слично, за некои да се направат искусни можат да те прелажат па поради твоето неискуство се да заврши фатално по тебе. Мислам постојат некои невладини организации, ќе ти објаснат се, ќе те информираат точно, посигурно ти е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom