Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, го зголемувам наталитетот на оваа држава, гласам за оваа држава, ги почитувам законите и уставот на оваа држава. Плаќам даноци на оваа држава. Пензиски фонд, сметки, трошкови. Го чистам мојот двор, на мојата куќа која што е во оваа држава.
Ја сакам оваа држава, и останав. Доволно е, вратете се, да бидеме 4 милиони наместо 2, па да видиме дали тоа ќе смени работите.
Eve ja rabotam da iznesam nekoi luge od Makedonija da zarabotat pari i potoa da gi potrosat vo Makedonija...potoa rabotam na proekt koj ke vraboti 3 familii vo Makedonija i pak parite se od strana i ke se potrosat u Makedonija ... pogolem patriot od mene realen i konkreten ovde nema . Ne sum angel ne deka ja ne zarabotuvam od toa ama ipak ima nekoja patriotska zadnina vo sevo ova mnogu pogolema od 90 posto tuka kvazi patrioti zaedno.
aj sea nekoj drug ili sto stama kaj ste patrioti sto ste napraile Vie osven peenje po birtii ?
Само гледајте си го Големиот Брат, и Џорџ Орвел да си го вработите да ви ја препише „1984“ за вашите битија, пропаднати какви што се.
Да, го зголемувам наталитетот на оваа држава, гласам за оваа држава, ги почитувам законите и уставот на оваа држава. Плаќам даноци на оваа држава. Пензиски фонд, сметки, трошкови. Го чистам мојот двор, на мојата куќа која што е во оваа држава.
Ја сакам оваа држава, и останав. Доволно е, вратете се, да бидеме 4 милиони наместо 2, па да видиме дали тоа ќе смени работите.
koga lepo se znae deka jas sum najpatriota i toa najpatriota i NAJEXPERTISHTE so bazen
Вашата националистичка харизматичност пред се! На Балканот од апсолутна неписмени народи во однос на национализмот, за 15 години се создадоа патриотски и националистички џинови - и тоа се национал-шовинисти. Плус и нацсоц партии се отворија секаде - а бре убаини. Уште да земете концентрациони да си отворите и да се исподушите внатре од гнасотија на душата.
Aj ti sto si naprail ?
fanatic напиша:patriotizmot e privilegija na poedinci nee za sekogo.nemoze sekoj da bide patriot .
Makedonija u nekoja raka i zivee od dijasporata indirektno , parite koga toas se slevaat pak doma i ne mi se prajte popatrioti od mene koga lepo se znae deka jas sum najpatriota i toa najpatriota i NAJEXPERTISHTE so bazen