Зошто да бидам патриот?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Belo robje ???

Toa e biznis nikoj ne se buni koa ke se vrati doma so nad 6000 funti za nekolku meseci .

Ne gi prakam ja u nepovrat gi prakam da rabotat da zemat da vratat doma.
A vie sto pravite ?#

Kupi9 prodaj megu edni so drugi ?

izvoz da ne pravite nekoj slucajno ?

Samo toa moze se izvezuva od Makedonija samo toa i vredi lugeto ok i patlidjanite ama za toa treba da si u vlasta i zatoa ne se zamaram ...

Ajde sto vie pravite patrioti... peete pesni ?

Samo toa moze se izvezuva od Makedonija samo toa i vredi lugeto ok i patlidjanite ama za toa treba da si u vlasta i zatoa ne se zamaram ...

Ajde sto vie pravite patrioti... peete pesni ?

mysmilie_940.gif

SWEDEN за градоначалник на Чек дис аут!

Pc joda

transport e koa ke se kacis ti na 41 i od centar kaj ides ednas mesecno so mama i tato ke te odnese do Dracevo doma...

toa e transport a ova moevo e nauka

drug pat pred da mi repliciras te mlam pokazi mi licna karta

transport e koa ke se kacis ti na 41 i od centar kaj ides ednas mesecno so mama i tato ke te odnese do Dracevo doma...

toa e transport a ova moevo e nauka
ААААААААхахахааааааа

Дами и Господа: ОДВАЛА НА ГОДИНАТА!
:pos2: :pos2: :pos2:

П.С. Аман бришете оф-топици!

Да ти се мочам во науката...

Само тресеш зелени на која тема стасаш и гледаш да ја исцрниш земјата. Те читам 4-5 дена веќе ама да ти кажам преку глава ми дојде веќе. Аман доста со песимистички коментари и самовеличења. Можеби не сум огромен патриот, ама барем си траам за тоа и чекам работите да тргнат на подобро.

И не ми зјај за годините, не сум толку наивен колку што мислиш.

А зошто треба да сум патриот? Епа бидејќи треба да си ја сакам земјата како и сите други, а не да гледам да ја закопам колку можам подлабоко.

so cekanje mozes samo smrta da si ja docekas drag moj pc joda

a mene me interesira sto treba da znaci ova ?

Почитуван SWEDEN,

Штотуку добивте казнени поени за прекршок направен на форумов.

http://forum.kajgana.com//showthread.php?p=771651

Причина: Спамирање/рекламирање

-------
спамерско дијаспорче...
-------

Со овој прекршок добивте 3 казнени поени(и), кои може да резултираат со ограничен пристап на форумов (во зависност од бројот на добиените поени). Сериозните прекршоци носат негативни поени, кои можеби никогаш нема да бидат повлечени. Имајте на ум дека со одреден број на казнени поени, се забранува пристапот на форумов. Ве молиме, почитувајте ги правилата.

Секое добро,
Тимот на Кајгана.

----------------

Kaj sum se reklamiral jas ?

Znaete li vie sto e razlika megu reklama i dijalog ?

Istaknav li javete mi se ke ve odnesam u Stranstvo ? Koe pravilo jas go prekrshiv , samo praam realen muabet koj nekoj neogranicen ovde ne moze da go razbere pa pocnuva so sila da nametnuva negova politika ...

Jas ako sakam da reklamiram ke si pustam oglas u novini na televizija ne mi treba mene kajgana za reklama svasta od vas deca , toa e neprofesionalno ko prvo da se nudam na forumi toa moze da pravat samo diletanti vo nekoj biznis a ne jas EKSPERTOT so BAZEN i mnogu mnogu PAri NEBROENI ... STO MOZAM DA KUPAM NEKOJ SO SE GAKI SEA i oko da ne mi trepne a koa ke go cita ova neka mu zaigra dushickata malce i neka pozeleni ...

prasuvam pak sto patriotizam ste napravile vie osven cekanje ?

Ти па што си направил? Некои луѓе само имаат верба во нивната држава, и тоа е еден вид на патриотизам. Не може секој да биде премиер па да ја води државата напред. Еден е премиер, другите може само да имаме доверба во него. Ете тоа го прават некои луѓе. ТИ, лично, што имаш направено за оваа држава, пред да почнеш да бараш државата да направи нешто за тебе.

pa citaj pred toa postovi pa ke vidis snupi

ama ke ispadne reklama i spamiranje za nekoj neli

pa kako site tvrdevte deka vrska neam za stranstvo za vizi a sea kao sum reklamiral sam sebe deka ke nosam nekoj u stranstvo eptem ste kontradiktorni.

Не знам кој е контрадикторен, те тврдеше дека не ти давале виза за Канада со љубовта да се видиш, те имаш ланец хотели, те бело робје, те ова те она. Него те прашав, ТИ лично што имаш направено за државава. Никаде во претходните постови немаш напишано. Дај одговори ми.

ete ti vidi na prethodna strana

ako ne me izbrisale poradi taka samo prozvana reklama

inaku sto bese za kanada bese toa pred 6 godini i vistina e , toa lanec supermarketi e sarkasticno obracanje kon doticniot , i sto drugo ne ti bese jasno kaj sum kontradiktoren ?

Ninja , Ne si utnal / a jas ne sum namerno patriot ja sum usput patriot bidejki ne mi e intencija da bidam ama ako zarabotuvam preku pravenje patriotski dela ne se bunam ... sto popatriotko ima nego da se pojaca finansiski makedonija i da imaat nekoi luge leb da jadat ?

Jas ne prodavam pasosi bugarski so nepovraten bilet nazad , niti vizi za australija kade koj stapne na dolgo ne se vraca osven so policija , jas rabotam na slucajot poinaku , a vie patrioti ako me spomnete za Ilinden nekogas dobro a ako ne pak dobro jas samo obavuvam moja profesionalna patriotska dejnost ( ova e od Balkanski Spijun filmot prerabotka remix )

izvini u pravo si me izbrisale posto kao sum se reklamiral eve ne smeam ni da kazam toas ke ti pisam na pp ako bas te interesira... da ne se ljutat moderatorive

Eve sea dojde vreme vie da kazete sto osven verba i cekanje ve pravi patrioti i sto ste napraile u poslednava godina patriotski dosea nikoj ne se javi ko so gledam ... daklem sto konkretno

Саркастично кажано, но дотичниот не беше саркастичен, тој ти ја кажа вистината. Не си патриот само ако имаш дуќан, секој втор има дуќан. Туку во душата друго се чувствува. За државата реков што имаш направено, а не за пари. За државата.

Цитирам Свидн...

spored moja definicija drzavata toa se lugeto vo nea bar taka me ucea mene na fakultet koa bev odamna odnosno taa definicija si ja prifativ kako najzgodna.

PARI ete sto sum naprail, da se trosat u RM sto sakas poveke da napisam nova himna ili da go oziveam aleksandar ?

I toa e mnogu posto cak sto vise ne sum ni makedonec nego srbin

ajde pozdrav

Ете ти дефиниција што било за патриот.

Za drzavata priliv na pari i smaluvanje na nevrabotenost i da ne zaboravam priblizuvanje kon evrointegraciite i nato

navodnicite staj si gi sam da ne se vozbudues tolku posto se zaebavam a mi e zal za tebe da ne si slab na srce ... ok fakaj navodnici pa staj gi kaj treba samiot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom