SV-Strange
Sorcerer Supreme
Пред неколку минути дознав, па видов дека никој нема напишано, дека Заев бил приведен, заедно со неколку луѓе околу него, сеуште конкретна причина се нема објавено, но тек сега ќе се дознаваат нови работи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иако ич не ја сакам неговата партија човекот е успешен во својата работа.
Треба да си ептен партиски задоен за да не признаеш дака Струмица го промени својот лик откога дојде тој.
Го знам случајот спорни се околу 100-200 м2 а трговскиот е изграден на 5 000 м2 па се тужеа по струмичкиот суд но општината ги добиваше споровите сега гледам дека Заев ке одговара пред Скопје 1 судот.Знам него го обвинуваа за нешто оклу трговскиот центар Глабал,дека е изграден на приватни имоти,а луѓето не биле обештетени ли незнам,имаше нешто такво па сега ке видиме.
Ајде Струмичани,ајде АЈДУЦИ ...Ајде сега да излеземе сите на центар против приведувањето на нашиот градоначалник,и за се што направи за градот..Ах бре глупи врмовци се се гледа се се враќа да знаете !АЈДЕ СЕГА СТРУМИЧАНИ....
Ајде Струмичани,ајде АЈДУЦИ ...Ајде сега да излеземе сите на центар против приведувањето на нашиот градоначалник,и за се што направи за градот..Ах бре глупи врмовци се се гледа се се враќа да знаете !АЈДЕ СЕГА СТРУМИЧАНИ....