- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 4
РЕЗИЛ!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pogresno
sami se portokoladiziravme :smir:
Официјално во ЕХФ сме примени како ПЈР Македонија.![]()
Koga vidov deka sami sme se napisale FIROM mi idese da go iskrsam televizorot.Posle grcive ni se krivi.
Па исти се...Vo Ohrid licese kako da e trening natprevar. imase dvajca bez trojca gledaci i zalepeni znamenca na zid ili zavesa da bese, ko na selska priredba porano vo komunizmot sto se pravea.
Sramota!!!
Полека, немој ТВ-то.
Сами не сме си напишале никаков пјрм-причина? Размисли: дали МТВ има сопствени средства, техника и сл. да земе под своја закрила и да пренесува комплетно цело ЕП? Ноп, јок, правата за пренос ги има некој друг кој што прави како ќе му кажат од ЕРФ, а во ЕРФ мие сме си пјрм, без разлика дали ни се свиѓа тоа или не.
А колку за информација за да биде господинот на свеченото отварање (ген. секретар или потпрестедател на ЕРФ) не спомна ни FYROM или нешто слично туку културно си не условуваше под нашето уставно име Р.Македонија.
Ама кој го слушал него, нели?
П.С. А на логото РФМ се има изборено да не седи fyr Macedonia туку кратенката МКД.
Напишано од Silen
Vo Ohrid licese kako da e trening natprevar. Imase dvajca bez trojca gledaci i zalepeni znamenca na zid ili zavesa da bese, ko na selska priredba porano vo komunizmot sto se pravea.
Sramota!!!
Па исти се...
она изворното...селското им е апсолутно исто.
На ова дпбне-овциве и комунистите у 1945-та.
Јас кога кажуем дека единствено што постигнале у текот на `портокаловата револуција` дпбнеовциве до сега реално е само рапидното посељачување,нема кој да слуша,јеби га.
Скопје никогаш немал тоооолку многу провинцијалци дотерани тука директ са села.
Од три муабета што слушам по улица кога одам,само еден е на скопски дијалект.
Се друго е увезено.
Да се договориме.
Јас немам против другите градови,уште помалку имам против граѓаните од тие градови,али имам мнооогу против кога селска стока ми дотеруваат од селата низ Македонија директно у Министарство и истиот тој шугле се чуди уствари каква `работа` добил.
Не се има изборено, туку тоа е од Времената спогодба, имаме право да го користиме кодот МКД и МК. :smir: