гласав за сребро,затоа што иако најчесто носам бижутерија,имам една сребрена алка и прстен кои никогаш не ги вадам а и повеќе ми се допаѓа среброто.од злато носам само бело ретко жолто(ако е некоја убава нијанса)затоа што не ми доликува а и не ми се свиѓа
Бижутерија!!! Сребро не носам воопшто а од злато, само еден прстен и ништо повеќе. По трендовски е бижутерија но не да се претерува. Се што е умерено е добро.:salut:
zavisi od raspolozenie i sekako od momentot......obozavam bizuterija i ko ke vlezam vo bizuterija zbudaluvam ova sakam ona sakam..... isto i zlato mnogu sakam..... ama sepak glasav za bizuterija
А за дијаманти не праиме муабет, м? Штета.
Имам периоди кога сакам да стежнам во рацете. Тогаш се редам со сребро или злато.
Не сум имуна на бижутеривка. Ама и таа треба да тежи. Големи камчики, никако пластики.
Носам злато, најчесто бело, а носам и сребро, има многу убаво сребро во гтц во веро, родирано е и има преубав сјај исто како бело злато. Бижутерија не носам бидејќи сум алергична и обично ако носам веднаш штом дојдам дома ја вадам, ама сепак ретко носам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.