Злато, сребро или бижутерија?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Злато, сребро или бижутерија?

• Вкупно гласачи
    305
Бижу,бижу,бижуууу.... :vozbud: :pipi:

Ненаситни :pipi:

image4xl.jpg
image2xl.jpg

image3xl.jpg
image1xl.jpg

image1xl.jpg
image1xl.jpg

image1xl.jpg
image3xl.jpg

image4xl.jpg
image1xl.jpg

image3xl.jpg
image1xl.jpg

image1xl.jpg
image1xl.jpg

Злато или злато во комбинација со платина :vozbud:

Vo denesno vreme koga ima tolkav izbor na bizuterija ne ni pomisluvam na zlato i srebro

гласав за сребро,затоа што иако најчесто носам бижутерија,имам една сребрена алка и прстен кои никогаш не ги вадам а и повеќе ми се допаѓа среброто.од злато носам само бело ретко жолто(ако е некоја убава нијанса)затоа што не ми доликува а и не ми се свиѓа

Бижутерија!!! Сребро не носам воопшто а од злато, само еден прстен и ништо повеќе. По трендовски е бижутерија но не да се претерува. Се што е умерено е добро.:salut:

zavisi od raspolozenie i sekako od momentot......obozavam bizuterija i ko ke vlezam vo bizuterija zbudaluvam ova sakam ona sakam.....:) isto i zlato mnogu sakam..... ama sepak glasav za bizuterija :)

А за дијаманти не праиме муабет, м? Штета.
Имам периоди кога сакам да стежнам во рацете. Тогаш се редам со сребро или злато.
Не сум имуна на бижутеривка. Ама и таа треба да тежи. Големи камчики, никако пластики.

Сребро...Сребрено ланче и алката која скоро ја загубив...а си ја сакав :(

Па носам и злато и бижутерија и сребро, се носам:pos2: ама најмногу бижутерија зашто ми одговара на облеката:helou:

nosam zlato i mn si go sakam.najveke sakam kombinacija zuto i belo

Носам злато, најчесто бело, а носам и сребро, има многу убаво сребро во гтц во веро, родирано е и има преубав сјај исто како бело злато. Бижутерија не носам бидејќи сум алергична и обично ако носам веднаш штом дојдам дома ја вадам, ама сепак ретко носам.

Најмногу пари давам за бижутерија ..
А иначе најмногу сакам сребро или бело злато ..Нежно делуваат многу.
А злато ич нејќам..Ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom