Злато, сребро или бижутерија?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Злато, сребро или бижутерија?

• Вкупно гласачи
    305
zolto zlato ne mozam da podnesam pa zatoa i burmata sto ja nosam e od belo zlato:nenene:

Уф сакам сребро. Златото ми е кичаст метал кој евентуално стои убаво како декоративен дел на сребрен накит, никако целото да биде такво. А може и платина да носам. Нема да се бунам. :pos:

Бижутерија за заебанции за по cool изглед , злато за посебни пригоди :)

od zalto nosam samo belo,zoltoto vo posledno vreme mi deluva kic,isklucitelno nosam poednostavni i nezni modeli bilo da se lancinja ili prsteni,neskakam nisto ekstravagntno,srebro i da sakam nemozam da nosam posto posle odma me isfrla valda nesto ko alregija,a bizuterija nosam,zasto da ne,ako mi se dopadne nesto...

Ja nosim srebro. Imam lanac, prsten i mindjušu sve od srebra. I naocale su malo srebrene boje. Volim srebreni sijaj ;)

Не носам накит често...жолто злато мрзам..бело злато ми е фино ама не како за мене..сребро исто ..така да само бижутерија останува, едино што носам увек менѓуши и некад некое ланче..и кожинки некои по раце ама не се рачуна тоа :tapp:

И злато, и сребро, и бижутерија...Меѓутоа најмногу носам злато, бидејќи обожавам злато!!

Сребро најмногу сакам!
носам и бижутерија ама поретко
имам еден прекрасен прстен од бело злато кој посебно си го сакам :vozbud: но среброто ми е намбер 1 :smir:

Retko, ama mnogu retko nosam nakit... E sega koga nosam go preferiram definitivno srebroto ili eventualno belo zlato- zoltoto zlato ne go sakam...
Go obozavam srebroto sigurno zoshto sum ljubitel na nokjite i mesecinata- mesecinata e srebrena pa jas go sakam srebroto :) interesna logika neli?

Nosam nakit i obozavam takvi raboti. E sea najcesto nosam bizuterija, posto nekako mi e najinteresna, a i pomalce pari se davaat, a koga bi nosela zlato bi sakala da e belo zlato zatoa sto zoltoto voopsto ne mi se dopaga

najcesto nosam bizuterija,epten retko znam da stavam neso zlatno ili srebreno.

Обожавам злато и тоа жолтото во комбинација со бело.
Сакам да носам златни работи. Сребро не поднесувам, а бижутеријата ми ствара алергија на рацете така да речиси никогаш не носам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom