ЖИВОТИНСКОТО ЦАРСТВО...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прочитај внимателно, што си напишал ти,па потоа што сум напишала јас,и ОП,одеднаш ќе видиш дека ти е јасно.:)

jas sfativ,mnogu ubavo!i mnogu sum zadovolna od sustinata na reultatite,posebno na vtoroto zivotno!

lele ova go znaev ama mi trebase neso da me potseti kao bese i pak si gi napisav i super mi ispadna,bas so edna drugarka go praevme i tocno mi ispadna.Tnx bibika

Хехехе

Анализава е баш интересна, супер, само не знаев дека сум толку страшна....:raz: :icon_lol: :pehar:

Супер е, ми се допадна. Браво бибика!:)
Eве ги моите резултати.

Fortune напиша:
bibika напиша:
- prvoto zivotno i negovite karakteristiki - pokazuvaat kako vie im se pretstavuvate na drugite
Црн пантер - елегантно животно, изгледа толку моќно, таинствено, убаво (тука би ставила и антилопи, газели, коњи, гепарди).

Fortune напиша:
bibika напиша:
- vtoroto zivotno i negovite karakteristiki - pokazuvaat kako mislite deka drugite ve dozivuvaat
Паун - птица со стотина „очи”. Ширењето на пердувите - симбол на гордост, убавина, бесмртност, кралско достоинство, љубов, сочувство, душа и мир.

Fortune напиша:
bibika [u напиша:
- tretoto zivotno i negovite karakteristiki[/u] - pokazuvaat kakvi vsusnost ste
Бел лебед - најубава водна птица, мерак за очи. Малите се раѓаат шарени, па постепено стануваат целосно бели. Ретки се паровите кои се верни еден на друг до крајот на животот, но во тој случај ако умре едниот, другиот умира од тага.

Овие ми паднаа во очи.Кое криење,мамата...:):)

напишано од Delux
1.panter da (apsolutno interesno zivotno)
2.zamisli da imas doma krokodil:)))

напишано од Johnny Stulic
1.Маче-домашна ја сакам зошто си ја имаа онаа вродена своја елегантност и арогантност не е како кучето верно да трча по тебе без разлика дали ќе го навредиш или не оваа може да памти по цел месец ако е навредена

2.Мајмун-(Прилепчанец сум )Едноставно не можам да се нагледам на сите мајтапи и лудории што знае да ги направи

3.Делфин-Најинтелегентно суштество најмногу ми се допаѓа неговиот изглед на муцката стално е насмеан

напишано од Kohlbas
1. Tigar - ima nekoja elegancija, sila i neverojatna energija. A koga se mali se kako macinja
2. Delfin - izgledaat dosta inteligentno (valjda sfatile kakvi gubrinja se lugeto, pa zatoa ne im pravat muabet)
3. Ajkula - dosta cisto zivotno sekogas e besprekorna i uzasno elegantna

напишано од Fergi
1.Konj-kafeav-море криењеееее...па...па...:)
2.Kuce(kokerce,labradorce,irski seter...)-било кое,нели? :)

напишано од |Sp|DeR|
1.1.Пајак-Кога гледам пајак понекогаш се гадни,ама воедно интересни суштества кои многу од нас кога ги гледат ги газат безмилосно како пајакот да ги гриза од инат да умрат они...
2.Пантер,Тигар,Пума,Мачка...Сите овие во еден пакет одат и да не објаснувам многу читајте претходни постови зш се супер
2.3.Срна,Елен-Мили животни,елегантни...камо да не беа плашливи
4.Змии-Исто елегантни животни кои имаат слична судбина со пајакот,ги зимат и ги мачат им го вада отровот од забите и во циркус ги носат,се сликат со нив како да им се нивни робови
3.5.Мајмуни-Мали- смешни животни,мили и забавни,патем исто како змии ги мачат со носење во циркус,да вадат пари од една слика со нив.....
6.Делфини-Елегентни живтони кои се многу мили и убави

Слатко се забавував читајќи ги сите листи.Овие навистина се специфични, а другите се отворени, јасни и гласни.:)

bibika напиша:

Слатко се забавував читајќи ги сите листи.Овие навистина се специфични, а другите се отворени, јасни и гласни.:)

Шо е работава дај појаснување некое јако алтер его или пак стасан сум до Света
П.С.Света -село блиску Демир Хисар

Море Штулиќу,:),пак ли? Па болдирани се деловите кои те покажуваат и покрај сите други карактеристики кои си ги навел.А сите се однесуваат на тоа како си весел,па насмеан,па правиш лудории.
Уствари ти знаеш да држиш лутина (голем лутко си),ама тоа не им го покажуваш на луѓето.Најинтелигентно суштество е она што си, во своето опкружение,а и пошироко,ако постојано се смееш и ги забавуваш другите.Затоа и мислиш дека те доживуваат како некој кој постојано прави лудории и затоа те дружат.НЕ!!! Грешиш. Чуѓето се со тебе,токму поради болдираните карактеристики.:)
Не си за Света,гајле немај.:)

bas interesno,mozi da e taka samo sto ne sum siguren kako drugite licnosti me dozivuvaat.Kolku vo procenti e tocen testot?
:)

Emma напиша:
1. Macka - Od koga znam za sebe gi sakam mackite i mnogu sum cuvala do sega, a ona sto go sakam kaj niv...Ednostavno ubavi mi se, nezni, i mili, a vo isto vreme i mnogu silni i izdrzlivi. I opasni i nepredvidlivi dokolku ne gi poznavas. :)
image5.jpg

2. Bel tigar - Mnooooogu ubavo zivotno, mnogu! Me facsinira celosniot izgled.:)
attractions_white_tigers_close.jpg
src...:wub: :wub: :wub:

3. Puma - Nemam ovde sto mnogu da kazuvam...Brzo i itro zivotno, snaodlivo vo sekoja situacija. Mnogu pametno.
Puma%20%28cougar%29%20Leaping-042925%20RAW-1.jpg
I to...:)

и То.:)

ми ги скрати муките.

Delux напиша:
bas interesno,mozi da e taka samo sto ne sum siguren kako drugite licnosti me dozivuvaat.Kolku vo procenti e tocen testot?
:)

За процентите нема да зборувам,видно е од авион.Ама ќе ти кажам вака,ако им се покажеш на луѓето,ако престанеш да се криеш,а понекогаш можеш и да ги прашаш,ќе ти кажат како те доживуваат.:),иако мислам дека дека знаеш КРОКОДИЛУ ЕДЕН НИЗАЕДЕН!!! :):)

bibika напиша:

Ne kontam... Krienje???

sarpei(kuce)-zbrckanovo malo sustestvo koe pod milata nadvoresnost krie agresivnost i borbenost,i bas toa prvi da go obozavam.Mnogu e tesko da ja steknes negovata doverba,ama koga ke te zasaka negovata ljubov nema kraj;
lav-gordosta i donstoinstvoto so koe ja nosi seta svoja ubavina me odusevuva.Na prv pogled deluva pospano i mrzlivo,ama dovolna e mala provokacija i vednas ja demonstrira ogromnata sila sto ja poseduva.Ljubovta kon negovite malecki e neizmerna i toa e uste edna pricina poradi koja me ispolnuva so voshit.(plus sum i dupli lav vo horoskop,taka da ...)
delfin-verojatno edno od najinteligentnite zivotni.Gi obozava lugeto i iako ima ogromna sila nikogas ne gi povreduva.Me potseka na vitez ili dobrodusen kral.

hm... relativno to4no barem za prvoto i vtoroto:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom