ЖИВОТИНСКОТО ЦАРСТВО...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
KohlBass напиша:
Ne kontam... Krienje???

Извини,многу доцна го гледам прашањево.
Прочитај ги само накривените зборови и ќе ме разбереш.Не се криеш од другите.Се криеш од себе.:) Ова најдобронамерно.И јас го правам често,истото.:)

bibika напиша:
ZHIVOTINSKO CARSTVO

Trite zivotni i jas
(objasnuvanje)

Za da ne davam poedinecni objasnuvanja sto ke odzeme mnogu prostor,a i nezainteresiranost kaj drugite,ke napravam najkratko mozno objasnuvanje na proektivnata tehnika,a sekoj od vas bez problem ke se najde sam kade pripagja i zosto.

Imeno: Zivotnite po prioritetot koj ste im go dale go oznacuvaat (obvrzno vklucuvajki gi karakteristikite koi se navedeni za istite,a vas ve privlekuvaat):

- prvoto zivotno i negovite karakteristiki - pokazuvaat kako vie im se pretstavuvate na drugite ( za primer se zemam sebe si - kako bernardinec,pitomo,golemo,milo,igrivo...)

- vtoroto zivotno i negovite karakteristiki - pokazuvaat kako mislite deka drugite ve dozivuvaat (pak jas - kako malo mece so koe mozes da si igras,koe ne napagja dodeka ne dojde meckata...)

- tretoto zivotno i negovite karakteristiki - pokazuvaat kakvi vsusnost ste ( povtorno mojot primer - jas sum lav, vo edno e se...)

Sorry sto ispadnav mrzliva i ne gi procitav site poraki do kraj nego samo onie na prvite dve strani,pa zatoa go prativ svojot odgovor so kasnenje i bez da vidam deka rezultatite se veke dadeni na tretata strana.
Kako i da e,rezultatite iskreno me iznenadija zatoa sto primetiv deka kaj site tri zivotni gi naglasuvam borbenosta i silinata,a sebe si se smetam za licnost na koja sto i nedostasuvaat tokmu ovie dve karakteristiki.Mozebi gi potisnuvam,pa zatoa site onie koe me poznavaat dobro velat deka sum pasivno agresivna i deka sekogas odam po linijata na pomal otpor.
Vo sekoj slucaj,odlicen test:aplauz: !I uste ednas,sorry za mojata nedoslednost.:icon_redf

1.Делфин - ради интелигенцијата :smir:
2.Тигар - затоа што е опасен и мил истовремено :pipi:
3.Панда - слатко меченце само за гушкање :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom