Живот после животот или смрт после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Rninfs
  • Време на започнување Време на започнување
Ват д фак ис дис?
Осјечам да лутам кроз терасе свијести...
прв левел втор левел...
абе ајде...

Кој беше оној од иднината, што отвори тема пред неколку години? :pos:

54 страни за еден ден :cuc:
И тоа тогаш форумов беше многу помал, вакви епски теми имаше еднаш во годината, сите се возбудија :icon_mrgr:

И тоа тогаш форумов беше многу помал, вакви епски теми имаше еднаш во годината, сите се возбудија :icon_mrgr:
Cross-Town :pos:
Само да не прочита некој од надлежниве и да добие идеја.

Повеќе димензии во нашиот свет,постојат 4 димензии каде се преминува временскиот портал и одредени личности можат да преминуват од 4та во 3та па и во 2ра димензија.Во 1ва димензија не можат да влегуват затоа што 1вата димензија е завршна фаза на движењето на електрицитетот во мозокот.Во 1вата димензија мозокот се фабрикува и од него може да се пратат сигнали во 4тата димензија и да дојде до реинкарнација така што ќе го продолже својот живот.Третата е ЛЕВИД димензија т.е димензија каде човекот заминува за време на клиничка смрт а сепак е жив и доколку остане во таа состојба а телото го закопат човекот остане во таа димензија и преминува во 3тата димензија како дух а доколку стане лош може да биде и демон.Доколку стане демон човекот премине во 2рата димензија каде ќе ја соберат целата снага на електрицитетот и ќе станат јаки и ги викаме демони кои можат и имат сила да стварат добри и лоши дела.Значи од ова гледаме дека човековата форма на живот има живот после животот и живот после смртта.Најинтересно е смртта после смртта кога човекот е во првата димензија и неговиот електрицитет не е доволно силен да се спротивставе на разнебитувањето и тогаш неговиот електрицитет се распрснува во атмосферата.Доколку е доволно јак атмосферата го префрла во 4тата димензија каде живее нормалниот живот и се реинкарнира во повторно јас.Демоните и духовите можат да живеат бесконечно долго новечином живеат во сон додека некој не ги разбуде.За понатамшно пишување ќе пишуваме друг ден со нови сознанија.:coffee::facepalm:

Иван....нели имаш емисија ова време ?

Повеќе димензии во нашиот свет,постојат 4 димензии каде се преминува временскиот портал и одредени личности можат да преминуват од 4та во 3та па и во 2ра димензија.Во 1ва димензија не можат да влегуват затоа што 1вата димензија е завршна фаза на движењето на електрицитетот во мозокот.Во 1вата димензија мозокот се фабрикува и од него може да се пратат сигнали во 4тата димензија и да дојде до реинкарнација така што ќе го продолже својот живот.Третата е ЛЕВИД димензија т.е димензија каде човекот заминува за време на клиничка смрт а сепак е жив и доколку остане во таа состојба а телото го закопат човекот остане во таа димензија и преминува во 3тата димензија како дух а доколку стане лош може да биде и демон.Доколку стане демон човекот премине во 2рата димензија каде ќе ја соберат целата снага на електрицитетот и ќе станат јаки и ги викаме демони кои можат и имат сила да стварат добри и лоши дела.Значи од ова гледаме дека човековата форма на живот има живот после животот и живот после смртта.Најинтересно е смртта после смртта кога човекот е во првата димензија и неговиот електрицитет не е доволно силен да се спротивставе на разнебитувањето и тогаш неговиот електрицитет се распрснува во атмосферата.Доколку е доволно јак атмосферата го префрла во 4тата димензија каде живее нормалниот живот и се реинкарнира во повторно јас.Демоните и духовите можат да живеат бесконечно долго новечином живеат во сон додека некој не ги разбуде.За понатамшно пишување ќе пишуваме друг ден со нови сознанија.:coffee::facepalm:

Другар,сум прочитал дури една цела книга која ги објаснува димензите,спомнати се 3 ,а не 4-ри,односно 3-тата ти е вишок,инаку за информација книгата беше фантасика,да нема негативни реакции на моја страна и сум скептик за горе напишаното.
Како атеист го негирам постоењето на сите сенишни суштества во кои спаѓаат и духовите и демоните.Ако не се лазам според библијата демоните се паднати ангели кои сакале превласт,библиска приказна од кои америка со своите филмови направи милијарди на темата хорор осносно тие сенишни суштества кои се главни ликови ,а јас го негирам нивното постоење. Откако човекот ќе умре,нема да умре во целост,се додека некој го сака и се сеќава на него тој ќе зивее во нивните мисли,а секако физички да,нема задгробен зивот,не постои другар,постои еден и единствен свет,една димензија во која зивееш ти и зивеам и јас.А и религиозно духот немозе да стане демон,станува збор за енергија другар,а ако си учел физика ќе знаеш дека енергијата не мозе да се создаде туку таа е во самата природа,крузи.Мозеби ја отварас оваа тема како прашалник или некоја интересна страшна приказна,но далеку е од реалноста,не си под никакви седативи ниту си удрен,ништо не ти фали,го знам тоа затоа што и јас неверувам во ништо свето,тоа незначи дека сум чукнат тоа значи дека верувам во нешто друго,во науката,она што мозам да го почуствувм,видам,допрам,но ова ако е твоето верување,доволно го критикував.

абе тогаш лудиов dobro poznat имал ник smoke a lot...он е или не :icon_lol:

Аууууууу :pos:
Со овој еднаш се расправавне за аватарите :icon_lol:
Многу одамна беше тоа уште кога ти беше 4 година и го спремаш четвртиот испит од прва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom