Живот после смртта

• Креатор на темата Креатор на темата Вампирката
  • Време на започнување Време на започнување
брат знаеш ли дека твојот филозоф е еден од најпознатите рапери во скопје кој моментално го слушам инаку РНС или ТОНИОСАН али не се навредувај од ова секој има право да незнае

Колку си само наивен! :) Хахаха... Дека не го знам... Или да ти раскажам негова дискографија? :)

Он Топик : Многу е логично тоа што го кажува...

Арни? Живи, здрави? И јас фала на прашање... назад на темата.

terminot zivot oznacuva hemiski proces koj za vreme na smrtta ne se izvrsuva-nema \ivot posle smrtta:nenene::nenene::nenene:

smart ass да не си умрел ти некогаш па си видел дека "таму" нема живот па си рекол дај да си се вратам да поживеам уште малку а ?
абе паметно газе си... :)

Јас веруем. Само што ќе бидам друг човек, и нема да имам појма од предходниот живот :) :pos2:

отсекогаш сум била заинтересирана за овие мистерии, што знам можеби има некој друг живот :pipi:

Не верувам во живот после смртта живеј додека си жив уживај после коа ке унреш ке те закопат 2 м под земјата ке те јадат црви и ништо нема да има.

Eксклузивно за кајгана, sneak preview:

69232153.jpg

Значи, осигурете се дека би носеле на себе night-vision пред да преминете.

terminot zivot oznacuva hemiski proces koj za vreme na smrtta ne se izvrsuva-nema \ivot posle smrtta:nenene::nenene::nenene:

Зошто толку си уверен во тоа?
Се разбира дека за време на смртта не се извршуваат никакви хемиски проеси што нема никаква врска животот после смртта..
Ако имаш поубедливи докази слободно постави ги..
Ама јас викам дека има повеќе докази дека реинкарнацијата е возможна.

Живот после смрт има, умира единката но другите продолжуваат :icon_lol:.

Зошто толку си уверен во тоа?
Се разбира дека за време на смртта не се извршуваат никакви хемиски проеси што нема никаква врска животот после смртта..
Ако имаш поубедливи докази слободно постави ги..
Ама јас викам дека има повеќе докази дека реинкарнацијата е возможна.

моето мислење се заснова врз основа на научни испитувања...ако на експериментален глушец му се отстрани хирушки делот од мозокот за движење-овој нема да се движи односно тоа се сложени биохемиски процеси.

бидејќи веруваш во реинкарнацијата би те замолил барем образложение да добијаам зошто мислиш дека постои.поткрепи ја...:smir:

zivot posle smrt nema, ako ima zivot posle smrt togas se sto pravime sega e irelevantno.
Ја откривме Америка!:vozbud:Секако дека е ирелевантно,ова што го живееме е постоечко исто колку и сонот што го сонуваме.:wink:

Сите кој што се плашат од смрта веруваат дека има живот после смртта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom