Житарици и житни производи

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Ги јадам ама немам навика да ги јадам редовно па така да од време на време

Леле која убајна е ова! Од мајка ми се научив, она фура некоја здрава храна, а особено ми се вкусни овесните снегулки + ленено семе + обезмастен јогурт. Закон! Или класични мусли со овошен јогурт. Ем хранливо, ем нискокалорично, ем вкусно. Мераци.

Јадам, ама како ужина бидејќи не може да ме најаде :vozbud:

Често јадам житарици наутро, најчесто со млеко

Ги јадам ама најчесто за вечера затоа што се лесна храна... Некако не ми се за доручек зашто насабајле или ми се јаде многу и не ме најадуваат или не ми се јаде воопшто :)

Hmmm ubavi se.Ne te najaduva?Isturi go celo kese da vidis dali nema da te najade ili stavi poveke mleko ke se podues.

Доста јадам житарици за појадок од нескуик овие чоколадните :back:

Не сакам житарки и ги јадам премногу ретко скоро никогаш за доручек си јадам паштети,туна и сл...:wink:

Обично кога вежбам, јадам овесни снегулки!
Нема калории а има голема енергетска содржина и многу придонесува за сакана дефиниција!
т.ш. би го препорачал за сите што вежваат и сите што сакаат да ослабат!

јадам житарици, али чоколадни со топло млеко, а муслите со јогурт, и тоа најчесто ако нема време да доручкувам асално!!!

Житарици кога има за кратко време се јадат, премногу се добри и се доста здрав и лесен оброк.Најчесто, односно секогаш ги јадам со млеко без разлика дали станува збор за класични житарици или мусли.

ги сакам со јогурт во лето не ги користам многу повеќе јадам лиснати тост бурек и сл

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom