Житарици и житни производи

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
чоколино рулз...
а и открив едни житарици во кам маркет во Автокоманда со чоколада... лелеее... можам да ги матнам во дел од секунда

јадам едни житарици Бонжита...убави се али не јадам често....ниту пак ги користам како доручек...онака за додаток...

не јадам житарици бе шо ти е не најадува тоа...сум пробал еднаш не се ни убаи...

Убави се, ама не ме најадуваат :)

обожавам зитарици и тоа оние на виталиа од мешани овошјаа со млекооооо навечер пред спиење и сабајле за доручек

Јадам житарици за доручек и вечера. Преку лето ми се случува да ги јадам и за ручек...нормално во комбинација со јогурт.:pipi:

Мојава фамилија џоа америчка, секое сабајле или житарици или eggs&bacon :icon_lol:
Мене ми се убави за јадење, и што викате дека не најадуваат, баш напротив. :) Јадам мусли со тропско овошје или кранч, а поретко и од чоколадниве житарици. Особено вени сечам на вечно непрежаленото, од детството останато Чоколино. :wub: И Џиџи бебе уште јадам, ама ај тоа не е житарици, само бебешка храна :icon_lol:
Ги јадам со млеко, никогаш со јогурт, зошто ми е нелогично мешањето на вкусови благо+кисело. Житарици рулз. :tv:

zitarici jadam sekoj den min. ednas ama pustite ne za zamena na obrok tuku prvo jadam zitarici i toa onie so tropsko ovosje od vitalia so jogurt, i kranc so banana i cokolado so mleko , pa posle 3-4h pojaduvam. Ama pak kolku tolku me drzat. SAKAM ZITARICI I ZDRAVI SE

Mmmm mf, mf...ovesni snegulki so jogurt(samo tuka nema nas jogurt, ke se ispoubijam, nemozam da se pomiram deka nema jogurt:nenene:However, i so fatfree mlekce se vkusni..ama so ima edni bre vanilla crunch so bademi:vozbud:aaaaa..mnogu seker ama koj moze da im odolee!!
Inaku najcesto ovesni snegulki so cudovo so tuka go vikaat jogurt ili so mleko a ako mi se jade blagicko si dodavam maple siryp..mmmmm:vozbud:

Ma какви житарки тоа не ме најадува ич си сакам јас бурек, лиснати теста, тост и сл.

Пица бурек , Бурек со Урда , Кашкавалка .. од Софи М од Струмица .. најубаво ги прават

житарици...ммммм... просто ги обожавам. си купувам од оние со малина,капина,чоколадо,банана,лешник и што уште не како додаток во нив!!! многу се вкусни и хранливи,а и кога брзам најлесни се за приготвување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom